Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Robotmaaier

 • Wolf Garten robotmaaier 'Loopo S150' 12 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd met de Wolf-Garten robotmaaier 'Loopo S150' is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier (69 dB). U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. Wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 80 m en werkt op hellingen tot 15 %.

  Vergelijk dit product
  499.00
  629.00
 • Gardena robotmaaier 'Sileno+ R160LI' 18 V

  Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De 'Sileno+ R160LI’ is geschikt voor kleinere gazons tot 1600 m². Hij maait op hellingen tot 35 % en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. De nieuwe 'Sileno+ R160LI’ werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als de batterij bijna leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook zelf instellen. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt.

  Vergelijk dit product
  1699.00
 • Gardena robotmaaier 'Sileno+ R130Li' 18 V

  Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De 'Sileno+ R130Li’ is geschikt voor kleinere gazons tot 1300 m². Hij maait op hellingen tot 35 % en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. De nieuwe 'Sileno+ R130Li’ werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als de batterij bijna leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook zelf instellen. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt.

  Vergelijk dit product
  1499.00
 • Gardena robotmaaier 'Sileno R100Li' 18 V

  Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De 'Sileno R100Li’ is geschikt voor kleinere gazons tot 1000 m². Hij maait op hellingen tot 35 % en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. De nieuwe 'Sileno R100Li’ werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als de batterij bijna leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook zelf instellen. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt.

  Vergelijk dit product
  1299.00
 • Gardena robotmaaier 'Smart Sileno+ 1300' 18 V

  Gazononderhoud kan heel eenvoudig zijn! De Gardena smart Sileno+ houdt de grashalmen nauwkeurig op lengte en u kunt genieten van uw vrije tijd. Dankzij het SensorCut systeem maait de robotmaaier streeploos en zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Hij werkt zo stil dat het nauwelijks hoorbaar is en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. De maaitijden kunnen makkelijk ingesteld worden via de smart App en afgestemd worden op de sproeitijden van de smart WaterControl. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt. Hij bepaalt zelf hoe vaak hij maait, dankzij een geïntegreerde sensor die de grasgroei registreert. De smart Sileno+ is geschikt voor gazons tot 1300 m² en dankzij de krachtige achterwielaandrijving zelfs in staat om op oneffen ondergrond en op hellingen tot 35 % te maaien. De smart Gateway vormt het hart van het systeem en verzorgt de draadloze netwerk communicatie tussen alle smart apparaten en de smart App. De gateway kan opvallend in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met Internet.

  Vergelijk dit product
  1999.00
 • Gardena robotmaaier 'Smart Sileno 1000' 18 V

  Gazononderhoud kan heel eenvoudig zijn! De Gardena smart Sileno houdt de grashalmen nauwkeurig op lengte en u kunt genieten van uw vrije tijd. Dankzij het SensorCut systeem maait de robotmaaier streeploos en zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Hij werkt zo stil dat het nauwelijks hoorbaar is en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. De maaitijden kunnen makkelijk ingesteld worden via de smart App en afgestemd worden op de sproeitijden van de smart WaterControl. De robotmaaier werkt alleen wanneer u dat wilt. De smart Sileno is geschikt voor gazons tot 1000 m² en dankzij de krachtige achterwielaandrijving zelfs in staat om op oneffen ondergrond en op hellingen tot 35 % te maaien. De smart Gateway vormt het hart van het systeem en verzorgt de draadloze netwerk communicatie tussen alle smart apparaten en de smart App. De gateway kan opvallend in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met Internet.

  Vergelijk dit product
  1699.00
 • Gardena robotmaaier 'Smart Sileno City 500' 18 V

  Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! Met zijn SensorCut systeem maait de Gardena Sileno city uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De Sileno city is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25 % en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen. De nieuwe Sileno city werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als de batterij bijna leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook instellen via de smart App en afstemmen op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De Smart Gateway maakt gebruik van uw bestaande router en zorgt voor het centrale netwerk. De gateway fungeert als het hart van het smart system en zorgt voor een draadloze verbinding tussen alle Gardena smart system apparaten in de tuin en de Gardena smart App.

  Vergelijk dit product
  1199.00
 • Gardena robotmaaier 'R70Li' 18 V

  De innovatieve Gardena robotmaaier 'R70Li' maait het gazon zelfstandig voor u, terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. De 'R70Li' maait met een willekeurig bewegingspatroon gazons tot maximaal 700 m² - effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming. Het resultaat: Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Een draaischotel biedt een betere bescherming van de messen in moeilijke omstandigheden. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25 % aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de 'R70Li' geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent. De 'R70Li' werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de 'R70Li' om obstakels te herkenen en er langs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De 'R70Li' is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg ieder type tuin. Te gebruiken voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt compleet geleverd met een laadstation, stroomkabel, grensdraad, haringen, reservemessen, koppelstukken en aansluitklemmen.

  Vergelijk dit product
  999.00

Robotmaaier kopen bij Brico

Onderhoud je tuin eenvoudig met een robotmaaier

Met een robotmaaier wordt het gras maaien een klus om naar uit te kijken! Het onderhoud van je gazon was nog nooit zo gemakkelijk. Vergeet inspanning en pijn in je rug. Een automatische maaier doet al het werk voor je.

Geen maaiwerk meer met een grasrobot

Een robotgrasmaaier neemt je haast al het werk zo uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is het gebied afbakenen dat gemaaid moet worden. Dit gaat eenvoudig met de bijgeleverde kabel. Je programmeert de maaier in een handomdraai. De modellen kun je zelfs instellen om het werk te doen wanneer je zelf niet aanwezig bent. Geen zorgen over een lege accu. Wanneer de batterij leeg is, keert de maaier zelf terug naar het laadstation. De machine wiekt het gras het hele seizoen door kort. Loopt je tuin niet helemaal vlak? Voor de beste automatische maaiers van Brico is dit geen probleem. Een robotmaaier werkt zelfs op hellingen tot 25%.

De beste tuinproducten in de winkel of online kopen

Brico biedt een ruim assortiment robotmaaiers. Online heb je een ruime keus in maairobots. Wat dacht je van een Worx Landroid? Dit is volgens vele gebruikers de beste robotmaaier die er is. Of heb je liever een maairobot van Gardena of WOLF-Garten? Bekende merken van grasmaaiers en ander tuingereedschap. Een robot grasmaaier is echt iets voor jou als je houdt van gemak en innovatie. De nieuwste modellen maken zelfs gebruik van artificial intelligence, waardoor de maaier zich aanpast aan jouw tuin.

 

Tuingereedschap in de winkel of online kopen

Ga naar een van de winkels van Brico en ontdek de beste robotmaaiers, elektrische grasmaaiers en benzine grasmaaiers. Wat voor gazon je ook hebt, je vindt altijd de maaier die bij jou past. Bovendien kun je direct advies vragen aan een van de deskundige medewerkers. Weet je al precies welke grasmaaier je wilt hebben? Kijk ook direct naar het uitgebreide assortiment heggenscharen en grastrimmers. Hiermee houd je je achtertuin in optimale conditie. Online profiteer je altijd van hoge kortingen of een mooie aanbieding. En alle artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Een tuinman is niet meer nodig, met de beste robotmaaier van Brico verzorg je het onderhoud van je tuin eenvoudig zelf.