Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Robotmaaier

 • Worx robotmaaier 'Landroid WG791E' 28 V

  Met de 'Landroid WG791E' robotmaaier van Worx geniet u volop van uw vrije tijd en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation.

  Vergelijk dit product
  949.00
  1199.00
 • Worx robotmaaier 'Landroid M WG796E.1' 28 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd met robotmaaier 'Landroid M WG796E.1' en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier Worx doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 180 m en werkt op hellingen tot 35 %. Geniet in het weekend van uw gazon in plaats van bezig te zijn met het onderhoud ervan. Programmeer uw Landroid om volgens uw planning te werken met onze Landroid handige app. In de doos: 20 schroeven, 20 messen, 2 afstand mal voor grensdraad, 200 draadpennen, 180 m grensdraad, 15 m laagspanningskabel, 4 bevestigings schroeven voor laadstation, 1 koppelstuk, 1 accu (WA3225), 1 afstand mal voor grensdraad (WA3744)

  Vergelijk dit product
  1099.00
  1349.00
 • Worx robotmaaier 'Landroid L WG797E.1' 28 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd met de robotmaaier 'Landroid L WG797E.1' en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier Worx doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 250 m en werkt op hellingen tot 35 %. In de doos: 20 schroeven, 20 messen, 2 afstand mal voor grensdraad, 300 draadpennen, 250 m grensdraad, 15 m laagspanningskabel, 6 bevestigings schroeven voor laadstation, 1 koppelstuk, 1 accu (WA3565), 1 afstand mal voor grensdraad (WA3744)

  Vergelijk dit product
  1399.00
  1699.00
 • Worx robotmaaier 'Landroid WR105SI' 20 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd met robotmaaier 'Landroid WR105SI' en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier Worx doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 130 m en werkt op hellingen tot 35 %. Geniet in het weekend van uw gazon in plaats van bezig te zijn met het onderhoud ervan. Programmeer uw Landroid om volgens uw planning te werken met onze Landroid handige app. In de doos: 9 schroeven, 9 messen, 2 afstand mal voor grensdraad, 180 draadpennen, 130 m grensdraad, 1 10 m-laagspanningskabel, 8 bevestigings schroeven voor laadstation, 1 inbussleutel, 2 koppelstuk, 1 accu (WA3230), 1 lader (WA3750)

  Vergelijk dit product
  749.00
  899.00
 • Gardena robotmaaier 'R70Li' 18 V

  De innovatieve Gardena robotmaaier 'R70Li' maait het gazon zelfstandig voor u, terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. De 'R70Li' maait met een willekeurig bewegingspatroon gazons tot maximaal 700 m² - effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming. Het resultaat: Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Een draaischotel biedt een betere bescherming van de messen in moeilijke omstandigheden. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25 % aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de 'R70Li' geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent. De 'R70Li' werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de 'R70Li' om obstakels te herkenen en er langs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De 'R70Li' is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg ieder type tuin. Te gebruiken voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt compleet geleverd met een laadstation, stroomkabel, grensdraad, haringen, reservemessen, koppelstukken en aansluitklemmen.

  Vergelijk dit product
  1149.00
 • Gardena robotmaaier 'R40Li' 18 V

  De innovatieve Gardena robotmaaier 'R40Li' verzorgt zelfstandig het gazon voor u , terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon maait de R40Li gazons tot maximaal 400 m² - effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvorming. Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. De grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden het gras altijd minimaal zodat er een klein mulchlaagje op het gazon achterblijft als natuurlijke meststof. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden met de duidelijke display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de 'R40Li' geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs als het regent. De 'R40Li' werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige sensoren en de grensdraad helpen de 'R40Li' om obstakels te herkennen en er omheen te rijden. Meerdere veiligheidssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen geven een extra veiligheidsgarantie voor mens en dier. Wanneer bijvoorbeeld de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De 'R40Li' is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg iedere tuin, maar ook voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt geleverd met een laadstation, reservemessen inclusief schroeven, stroomkabel, grensdraad, koppelstukken, aansluitklemmen en haringen.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Gardena robotmaaier 'Sileno + 1600' 18 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd robotmaaier 'Sileno + 1600' en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 250 m en werkt op hellingen tot 35 %.

  Vergelijk dit product
  1999.00
 • Gardena robotmaaier 'Smart Sileno' 18 V

  Geniet u volop van uw vrije tijd robotmaaier Gardena 'Smart Sileno' en is uw gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel bakent u de maaizone af. De robotmaaier doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. U hoeft helemaal niets op te vangen. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer u afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 200 m en werkt op hellingen tot 35 %.

  Vergelijk dit product
  1799.00

Robotmaaier kopen bij Brico

Onderhoud je tuin eenvoudig met een robotmaaier

Met een robotmaaier wordt het gras maaien een klus om naar uit te kijken! Het onderhoud van je gazon was nog nooit zo gemakkelijk. Vergeet inspanning en pijn in je rug. Een automatische maaier doet al het werk voor je.

Geen maaiwerk meer met een grasrobot

Een robotgrasmaaier neemt je haast al het werk zo uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is het gebied afbakenen dat gemaaid moet worden. Dit gaat eenvoudig met de bijgeleverde kabel. Je programmeert de maaier in een handomdraai. De modellen kun je zelfs instellen om het werk te doen wanneer je zelf niet aanwezig bent. Geen zorgen over een lege accu. Wanneer de batterij leeg is, keert de maaier zelf terug naar het laadstation. De machine wiekt het gras het hele seizoen door kort. Loopt je tuin niet helemaal vlak? Voor de beste automatische maaiers van Brico is dit geen probleem. Een robotmaaier werkt zelfs op hellingen tot 25%.

De beste tuinproducten in de winkel of online kopen

Brico biedt een ruim assortiment robotmaaiers. Online heb je een ruime keus in maairobots. Wat dacht je van een Worx Landroid? Dit is volgens vele gebruikers de beste robotmaaier die er is. Of heb je liever een maairobot van Gardena of WOLF-Garten? Bekende merken van grasmaaiers en ander tuingereedschap. Een robot grasmaaier is echt iets voor jou als je houdt van gemak en innovatie. De nieuwste modellen maken zelfs gebruik van artificial intelligence, waardoor de maaier zich aanpast aan jouw tuin.

 

Tuingereedschap in de winkel of online kopen

Ga naar een van de winkels van Brico en ontdek de beste robotmaaiers, elektrische grasmaaiers en benzine grasmaaiers. Wat voor gazon je ook hebt, je vindt altijd de maaier die bij jou past. Bovendien kun je direct advies vragen aan een van de deskundige medewerkers. Weet je al precies welke grasmaaier je wilt hebben? Kijk ook direct naar het uitgebreide assortiment heggenscharen en grastrimmers. Hiermee houd je je achtertuin in optimale conditie. Online profiteer je altijd van hoge kortingen of een mooie aanbieding. En alle artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Een tuinman is niet meer nodig, met de beste robotmaaier van Brico verzorg je het onderhoud van je tuin eenvoudig zelf.