Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaNWe verlagen onze permanent lage prijzen voor tuinschermen en tuinplanken!

PROFITEER NU     

Gezelligheid troef het hele jaar door !

Wachten op het mooie weer om van je terras of tuin te genieten met vrienden en familie? Niet meer van deze tijd! Tegenwoordig doen we dat op elk moment.

meer weten

MAAK HET GEZELLIG BUITEN

Niets zo leuk als een gezellig ingerichte buitenkant waar je volop van kunt genieten en fijne momenten kunt doorbrengen.

meer weten

EEN TUINFEEST MET BUBBEL(S)

Tref voorbereidingen voor je tuinfeest. Al gedacht aan tuinverlichting, een vuurkorf of een aperitieftafel? Wij helpen je op weg.  

Ontdek onze tips

• Vermijd pesticiden (onkruidverdelgers, insecticiden en schimmelwerende middelen) en chemische meststoffen
• Bedek de grond met mulch, schors, bodembedekkers en groene meststoffen
• Kies de juiste planten voor uw tuin (grond, klimaat, blootstelling)
• Hou de grond vruchtbaar door regenwormen en micro-organismen in stand te houden met compost, bron van humus, en strooisel
• Gebruik het juiste gerief en bewerk de grond op het juiste moment

Biologische bestrijding

EEN KLEIN BALKON GEZELLIG MAKEN

Ook op een bescheiden balkon kun je genieten van een ontbijt of een aperitiefje of kun je gewoon wat zonnen. Met deze tips maak je het zelfs op het kleinste balkon supergezellig.

Ontdek onze tips

Optimaal genieten met ons assortiment tuin en buitenleven 

Het hele jaar door plezier beleven aan je tuin? Met het tuin en buitenleven assortiment van Brico/Plan-it haal je het woongenot van binnen naar buiten. Wij hebben alles in huis om van jouw tuin een sfeervol stekje te maken, waar het hele gezin van kan genieten! Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod van loungesets,terrasverwarming, tuindecoratie, tuinmeubelen, zwembaden, BBQ's en nog veel meer.

Moderne schuttingen voor meer rust en privacy

Ben jij de trotse bezitter van een tuin of terras? Dan wil je waarschijnlijk niets liever dan het zo mooi mogelijk maken, en terecht! Je tuin is immers een verlengstuk van je huis en verdient dan ook extra aandacht. Met ons tuin en buitenleven assortiment tover je de tuin om in een gezellige buitenkamer waar jij, familie en vrienden optimaal kunnen ontspannen. Dit begint natuurlijk met een stukje rust en privacy. Onze mooie tuinafsluitingen of schuttingen onttrekken je tuin aan het oog van nieuwsgierige buren, zonder afbreuk te doen aan de omgeving. Zo kun jij ongestoord relaxen in je ligstoel. Geen tuin, maar wel een balkon? In ons tuin en buitenleven assortiment vind je ook vrolijke planten en bistro setjes, waarmee je je kale balkon kunt omtoveren in een knus zithoekje.

Maak van je tuin een gezellige buitenkamer

Wil jij genieten van je tuin en lekker buitenleven? Dan mag een gezellige zithoek niet ontbreken! Van borrelen met vrienden tot een barbecue met de familie: in onze stijlvolle loungesets gaat relaxen vanzelf. En koelt het ’s avonds wat af? Met terrasverwarming in de vorm van een heater of vuurkorf trotseer je moeiteloos de frisse zomeravonden. Krijg je onverwachts meer mensen op bezoek? Maak er een gezellig tuinfeest van en zet de partytent op. In het tuin en buitenleven assortiment vind je diverse partytenten van verschillende afmetingen. Maar niet alleen volwassenen beleven plezier aan de tuin. Ook kinderen brengen zijn graag buiten. Tover je tuin om in een speeltuin voor de kids door een trampoline en ander buitenspeelgoed neer te zetten.

Het hele jaar door genieten van je tuin en het buitenleven

In de winter wil je natuurlijk wel dat je spullen beschermd en droog staan. Maar al die voorwerpen in huis, daar heb je geen ruimte voor! Creëer eenvoudig meer opbergruimte door een tuinhuisje neer te zetten. Niet alleen praktisch, maar ook een leuk aangezicht. De fietsen van de kinderen, de grasmaaier, de bladblazer of ander tuingereedschap: al je spullen zijn netjes en droog opgeborgen. Zo kun je elk jaar weer opnieuw genieten van je tuin.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten