Wat ga je doen?

Maak iets met je handen. Ontdek de nieuwe interactieve folder en de tuincatalogus.

Om u optimaal te kunnen ontvangen, worden de artikelen die online kunnen worden besteld tijdelijk beperkt. Alle online bestellingen zijn mogelijk vanaf een min. van 20 € (excl. leveringkosten). Voor vragen over een bestelling, bel 080012230.

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u een mondmasker te dragen, (het is een verplichting van de overheid) wanneer u de winkel bezoekt en respecteer de afstand van 1m50. Uw veiligheid is onze zorg. Bekijk onze maatregelen tegen COVID-19.

Extra maatregelen tegen COVID-19 in de winkel


Kom even alleen langs, zonder je familie. We beperken het aantal klanten in de winkel. Blijf maximum 30 minuten in de winkel.

Wij vragen u een mondmasker te dragen als u de winkel bezoekt, het is verplicht.

Respecteer de veiligheidsafstand van 1m50 tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Gelieve een grote winkelkar te nemen zodanig dat u in de winkel voldoende afstand houdt.

Veiligheidswaarschuwing

1. Lees de nodige informatie overs de Qlima mobiele aiconditioner

2. Lees de nodige informatie overs de Sencys Kabelhaspel

3.SOL Alu grillschalen: de leverancier van SOL Alu grillschalen heeft ontdekt dat er mogelijk aluminium vrij komt als de grillschalen in contact komen met zure levensmiddelen. Het is dus aanbevolen om de SOL Alu grillschalen niet te gebruiken in combinatie met bereidingen of marinades op basis van azijn, tomaten, citroen,... Meer informatie kan je verkrijgen via info@solcarbon.com

- Sol Alu grillschalen 34x22 cm 
- 10 stuks, 245 gram
- EAN 5412368409022
- verkocht tussen 01/01/2018 en 30/06/2020

 
(1) Kortingen niet cumuleerbaar met de "Geprivilegieerde Klantenkaart", de "Brico Discountkaart" of andere lopende promoties. Bij een promotie met een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis en enkel geldig in de winkels. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze merken Baseline en Xceed, “Vaste lage prijs” en “massaverkoop” producten, de Planit drive-in, diensten en verhuur, zonnepanelen, Cadeaupas gelden geen kortingen.