Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Verlichting

Warm, koud, zacht of fel licht, indirect of juist direct licht, spots, schemerlampen, staande of hanglampen. De combinatie maakt de sfeer, maar ook de lichtbron. Er zijn verschillende lichtbronnen verkrijgbaar bij Brico zoals led lampenspaarlampen en halogeenlampen. Ook verander je eenvoudig de functie van een ruimte, door slim je verlichting te kiezen. 

Ontdek het mag decoratie en verlichting 2023

Laat je inspireren door de hipste stijlen van 2023!

Lees ons magazine

LAAT HET LICHT BINNEN

De verlichting in een kamer is van het grootste belang bij het inrichten: kies de verlichting die het beste bij je hele inrichting past. Ontdek onze 10 stijlen zoals Hotel Chic, Minimalistisch, Natuur, Industrieel en nog veel meer in ons magazine.

Ontdek onze 10 verlichting stijlen in ons magazine


Slimme verlichting?

Slimme verlichting bestaat in verschillende uitvoeringen. Lampen die je met je telefoon bestuurt, of zelfs met je stem. Ontdek hier de vele types en voordelen


Producten Slimme verlichting      


Een lichtplan voor de juiste verlichting

Door simpelweg de ene lamp uit te doen en de andere aan, verander je de sfeer en functie van je kamer. Natuurlijk geldt dit voor verlichting op veel plekken in huis. Als je handig bent, maak je daarom een lichtplan.


Lumen, kelvin, watt en IP: leer je lamp kennen      


Recupel Brico, BricoPlanit

Bij Brico en BricoPlanit uit willen we meer dan ons steentje bijdragen vvoor de natuur. Ontdek hier welke acties we voortuurend ondernemen om onze  CO2-voetafdruk te verkleinen.  Dit geld voor onze producten, verpakkingen, recyclage gebouwen en nog veel meer.


Recupel Brico, BricoPlanit     

Verlichting maakt de sfeer in huis

Verlichting is de finishing touch in je interieur. Het zorgt voor warmte, gezelligheid en sfeer. Combineer verschillende soorten verlichting en creëer jouw sfeer in je interieur. Warm, koud, zacht of fel licht, indirect of juist direct licht, spots, schemerlampen, staande of hanglampen. De combinatie maakt de sfeer, maar ook de lichtbron. Er zijn verschillende lichtbronnen verkrijgbaar bij Brico/Plan-it, zoals led lampenspaarlampen en halogeenlampen. Ook verander je eenvoudig de functie van een ruimte, door slim je verlichting te kiezen. 

Online verlichting bestellen

Wil je aan tafel kunnen werken met goed licht? En wil je aan diezelfde tafel ook gezellige avonden doorbrengen met vrienden? Kies dan verschillende lampen, die je op verschillende momenten aan en uit kunt doen. Eén of meer lampen met helder licht, recht van boven, wanneer je aan het werk bent. En sfeerlampen voor de gezellige momenten aan tafel. Dit kunnen staande lampen zijn, op de vloer of op de tafel. Maar ook een dimmer op je hanglamp kan een goede oplossing zijn om verlichting met sfeer te creëren. Welke vorm van licht en welke lamp je ook zoekt, in alle soorten verlichting heb je enorm veel keuze bij Brico/Plan-it. 

Een lichtplan voor de juiste verlichting

Door simpelweg de ene lamp uit te doen en de andere aan, verander je de sfeer en functie van je kamer. Natuurlijk geldt dit voor verlichting op veel plekken in huis. Als je handig bent, maak je daarom een lichtplan. Je kijkt welk licht je nodig hebt in de ruimte, die je aanpakt. Met jouw lichtplan maak je snel en eenvoudig een lijstje van de verlichting die je nodig hebt. Breng sfeer en warmte in ieder interieur met het complete assortiment verlichting van Brico/Plan-it. Bekijk zelf wat de juiste verlichting kan doen voor jouw interieur. Kies uit verschillende type lampen, vormen, maten en stijlen. 


Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten