Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

De Brico APP jouw multifunctionele tool

De Brico App dat zijn al onze klantenvoordelen altijd bij de hand, waar dan ook. 
Download de app door de QR-code op deze afbeelding te scannen en geniet van de voordelen!

Meer wetenEnkel in de Brico App

Spaar tot en met 02 september, één zegeltje voor elke € 50 die je uitgeeft. Eens je 5 zegels verzamelt hebt, krijg je een exclusieve promotie van 20% korting op het totaal van je kassaticket. Goed nieuws, je eerste zegeltje, ter waarde van € 50, krijg je helemaal gratis! 

Bekijk zeker de voorwaarden van de actie.

Download de Brico App

Alle voordelen op een rijtje


Je klantenkaart

Steeds jouw klantenkaart bij de hand. Één kaart voor al onze winkels dat wil zeggen dat je klantenkaart geldig is in alle Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkels en ook op onze website als in de Brico-app.


Folders en magazines

Ontdek steeds de nieuwste Brico&BricoPlanit folder, haal inspiratie op in onze magazines of uitgebreide catalogus 


Exclusieve aanbiedingen 

Geniet van exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen die enkel geldig zijn voor onze leden van het getrouwheidsprogramma. Mis deze acties nooit meer dankzij push berichten.

Calculators

Calculators

Nieuw in onze Brico-app: 8 calculatoren voor allerlei doe-het-zelfprojecten. Bereken eenvoudig de benodigde hoeveelheid materiaal voor je project en voorkom fouten en verspilling. Maak gebruik van deze calculatoren met deze update van de app!

Meer weten
Jouw aankopen

Jouw aankopen

Kassabonnentjes verliezen is niet langer een probleem. Je hebt ze altijd bij de hand in de app. Raadpleeg met gemak de historiek van al je aankopen in de winkel of online bestellingen. 

Meer weten
Webshop

Webshop

ONLINE SHOP : overal, 24/7 en altijd voordelig! Maak je keuze binnen ons ruim online assortiment met meer dan 70.000 referenties. Bestel je artikelen online en laat ze thuis leveren of haal ze gratis op in één van onze 160 winkels dankzij Reserve&GO. Volg de levering van je online bestelling op en raadpleeg de historiek van al je online aankopen of aankopen in de winkel in je persoonlijke ruimte. 

 

Meer weten
Vloer- calculator

Vloer- calculator

Een projectje in gedachten? Met onze vloer calculator is het echt supergemakkelijk om de juiste hoeveelheid te meten en te bestellen.

Meer weten
Barcode Scanner

Barcode Scanner

Scan barcodes of QR-codes dankzij de Scanner en krijg direct toegang tot alle productinformatie en -details. 

Meer weten


90 dagen ZONDER KASSATICKET omruilen & retourneren 

Bij Brico willen wij het kopen van producten zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Als lid van het getrouwheidsprogramma krijg je 90 dagen (i.p.v. standaard 30 dagen) de tijd om producten te ruilen of retourneren. Zonder papier kasticket! 

Meer weten

GRATIS bestelwagen huren

Heb je voor het vervoer van je grote aankopen bij Brico een bestelwagen nodig? Met ruim 160 Brico-, BricoPlanit-, Brico-City winkels, kan je altijd een bestelwagen huren bij jou in de buurt.

Dankzij uw klantenkaart kom je extra voordelig uit want je huurt een bestelwagen gedurende 2 uur gratis met 20 km inbegrepen.

Meer weten

Vereenvoudig je projecten met onze calculators

Ontdek onze 8 calculators voor allerlei doe-het-zelfprojecten. In slechts een paar eenvoudige stappen laat je de calculator de resultaten en benodigde hoeveelheden voor jouw project zien.

Meer weten

Installeer 'm nu!

Installeer 'm nu!

Download nu de Brico app . Zo heb je jouw getrouwheidskaartaltijd bij de hand en geniet meteen van alle klantenvoordelen. 

Meer weten

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten