Verven en accessoires

Elke kamer in het huis heeft er om de zoveel jaar wel eens nood aan: een nieuw likje verf. Gelukkig hebben wij een enorm assortiment waaruit u kan kiezen. Niet alleen in alle kleuren die u zich maar kan voorstellen, we hebben ook vele verschillende soorten. Muurverflakverflatexprimerverven voor metalen en andere speciale ondergronden. Verder hebben we voor de knutselaars onder ons speciale soorten verf zoals verf met metaaleffect en krijtbordverf. Natuurlijk kunnen ook alle extra accessoires niet ontbreken. Ook die vind je online bij ons.


Meer dan 20.000 kleuren aan de verfmengmachine.

Schrijf je in voor de workshop "Basis schilderen".

Betaal verf met een europees Ecolabel met je ecocheques.

• Om de voorbereiding van je muren af te werken.
• Om vlekken te verbergen.
• Om te zorgen dat de afwerkingslaag goed hecht.

Alle primers
Zelf verven?
Aan de slag!

Doe het zelf: verf

Elke kamer in het huis heeft er om de zoveel jaar wel eens nood aan: een nieuw likje verf. Gelukkig hebben wij een enorm assortiment waaruit u kan kiezen. Niet alleen in alle kleuren die u zich maar kan voorstellen, we hebben ook vele verschillende soorten. Muurverf, lakverf, latex, primer, verven voor metalen en andere speciale ondergronden. Verder hebben we voor de knutselaars onder ons speciale soorten verf zoals verf met metaaleffect en krijtbordverf. Natuurlijk kunnen ook alle extra accessoires niet ontbreken. Ook die vind je online bij ons.

Bepaal je sfeer met de mooiste kleuren

Op punt staan om een kamer of je hele huis van een nieuw likje verf te voorzien, zijn spannende tijden! De weg naar je nieuwe droominterieur begint met het opdoen van inspiratie. Kleur is één van de sleutelfactoren die de sfeer in huis bepaalt. Met de mooiste verf van Sencys, DecoMode, Perfection, Levis en Dulux heb je de juiste kleur en maak je een kamer bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan hij werkelijk is. Verfkleuren kiezen is rekening houden met de sfeer die je in een kamer wil brengen en kleurencombinaties overwegen. 

Muurverf

De muurverven en latex die wij aanbieden zijn allemaal van geweldige kwaliteit. Dit merk je niet alleen aan de dekkracht van de muurverf, maar ook aan het verbruik per liter. Ook in dit assortiment hebben wij de beste merken zoals Sencys, Deco Mode, Perfection, Levis en Dulux. 

Verleng de levensduur van je schutting

Door je tuinhout te beitsen met tuinbeits van Sencys, Xyladecor of V33 kan je schutting er voorlopig weer tegen en wordt de levensduur van je schutting met een aantal jaren verlengd. Door de samenstelling van tuinbeits wordt de houtstructuur van de schutting diep doordrongen met beits en is het beschermd tegen de vele zonuren, wind en regen. Daarnaast geeft het beitsen van je schutting een nieuwe en frisse blik aan je tuin.