Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 2
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 3
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 4
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 5
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 6
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 7
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 8
Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App 9
Exclusief online

Zoef Robot robotmaaier Katrien met afdekkap tot 500m2 Met App

 • Extra goed beschermt en een mooie uitstaling door de afdekkap
 • Eenvoudig te bedienen, ook met App
 • Tot 500m2
 • Verschillende zones maaien
 • Eenvoudig schoonmaken met tuinslang

Toon specificaties

984,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RobotmaaiersZoef Robot producten

Productomschrijving

Katrien tot 500m2 met afdekkap

Een prachtig gemaaid gazon? Onze robotmaaier Katrien maakt jouw gazon tot 500m2 weer helemaal strak hoe jij het wilt. De robot is voorzien van Wifi en Bluetooth en is daarom eenvoudig te verbinden met onze App. Stel in de App onder andere in op welke tijden de maaier aan de slag moet, zodat de robot zelfs als jij niet thuis bent het gras maait. Katrien kan gazons tot 500m2 maaien. Op zoek naar robotmaaiers die een grotere of juist kleinere oppervlakte aankunnen, bekijk dan onze andere robot grasmaaiers. De maaier keert automatisch terug naar zijn oplaadstation als hij bijna leeg is of wanneer jij het aangeeft. Wil je de maaier liever niet met de App bedienen? Geen probleem, je kunt de robot ook op het display van de maaier zelf bedienen. Stel meerdere zones in, zodat de robot alle grasvelden rond om je huis heen kunt maaien. Deze maaier met een mooi ontworpen design neemt je de tijdrovende klus uit handen en zorgt voor een strakke grasmat.

Overal je maaier bedienen op je telefoon.

Katrien is eenvoudig te bedienen via de App op je smartphone. Hiermee kun je de robot op afstand taken geven, door de Wifi (en Buetooth) kan dit zelfs als u niet in de buurt bent. Zo kun je in de App een maaischema programmeren, waardoor de maaier gaat maaien op de ingestelde dagen en tijden. Gewoon bedienen op de robot kan natuurlijk ook met het handige display op de maaier. Dus altijd makkelijk en snel in te stellen. Je kunt elke dag een ander maaischema inplannen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in het voor- en najaar de maaicyclus precies afstemmen op de groeisnelheid van het gras. De robot zal automatisch opladen, waardoor hij altijd klaar staat voor zijn volgende maaibeurt. Wanneer hij klaar is met het maaien van het gazon of wanneer hij leeg is, zal hij terug keren naar het geplaatste grenskabel en dan zal hij over de grenskabel terug naar zijn oplaadstation rijden. De robot kan ook op aangeven van jou terug keren naar het oplaadstation.

Extra goed beschermt met de bijpassende afdekkap.

Deze speciaal ontworpen afdekkap voor Katrien (en Teun) past naadloos op het oplaadstation en geeft een optimale bescherming voor de robotmaaier tegen weer en wind. Zorg voor een mooi en bedekt huisje voor deze robotmaaier door deze afdekkap. Het is niet alleen voor bescherming, maar ook natuurlijk voor een mooie blik in je tuin.

Altijd een hele strakke grasmat.

Katrien is uitgerust met een speciaal maaidek welke er voor zorgt dat deze het veld mooi glad maait en minder last heeft van oneffenheden tijdens het maaien. Deze speciaal ontworpen maaidek zweeft als het ware over het grasveld als een floating deck. Bij dit maaidek kun je de hoogte instellen van 2-6 cm. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hoog of laag het gras gemaaid moet worden. Het maaidek heeft een maaibreedte van maar liefst 18cm. Dit zorgt ervoor dat de robot in een grote breedte maait en hij dus minder lang erover doet om het hele gazon te maaien. Maak het maaidek eenvoudig schoon met een tuinslang, zodat het gras of andere objecten niet onder het maaidek vast blijven zitten. De robot kan ook op hellingen rijden tot 24˚/45%. Dit zorgt ervoor dat als jij hellingen in jouw tuin hebt, of stukken met hoogteverschillen, dit geen probleem is voor de robotmaaier als het binnen de hoogte blijft dat het aankan. Door zijn zwevende maaidek, zal de robot het gras op deze hellingen goed op de zelfde hoogte blijven maaien.

Verschillende velden? Geen probleem.

Het is mogelijk om met deze robotmaaier verschillende zones/velden te maaien. Dit is erg handig als je verschillende stukken grasvelden rondom je huis hebt. Zolang de ruimte er voor de maaier is om naar de stukken toe te kunnen rijden, kunnen al die velden gemaaid worden. Je kunt bijvoorbeeld in de App bepaalde functies aangeven, zoals waar de robotmaaier het veld in moet gaan. Zorg ervoor dat de doorrij breedte naar een ander gazon minimaal 0,8 meter breed is. Anders zal de robot moeite hebben om naar het andere gazon te komen. Met de zone indeling kun je aangeven waar op de grenskabel hij het veld in moet gaan. Hierbij kun je aangeven na hoeveel meter hij het veld in moet rijden en hoeveel procent van de totale ingestelde maaitijd de robot in dit gedeelte moet blijven maaien. De robot kan over een pad rijden mits deze op gelijke hoogte is als het gras en verhard is (geen grind e.d.)

Functies robotmaaier Katrien

 • Het zwevende maaidek zorgt voor een gelijkmatige afsnijden van het gras, wat resulteert in een prachtige, vlakke grasmat die de blikvanger van je tuin wordt.
 • Voor volledige controle van het grasonderhoud kun je een flexibel maaischema instellen op de maaier of via de app.
 • Moeiteloos schoonmaken van de Katrien kan door dat de maaier te reinigen is met een tuinslang.
 • Dankzij geavanceerde sensoren herkent de robotmaaier automatisch smalle stroken, zodat geen enkel stukje gras wordt overgeslagen. De minimale doorgang moet daarbij moet groter zijn dan 80cm.
 • Katrien gaat automatisch terug naar het oplaadstation als het regent of wanneer de accu bijna leeg is. Katrien is hierdoor altijd klaar voor de volgende maaibeurt.
 • Met een hellingshoek van 24°/45% is Katrien ideaal voor het maaien op schuine grasmatten.
 • Beveiligd met een pincode en uitgerust met bots- en til- en kantelsensoren, biedt de Katrien maximale veiligheid tijdens het maaien.

Installatie Robotmaaier Katrien

De robotmaaiers zijn eenvoudig te installeren met behulp van de installatie-handleiding. Deze kunt u vinden in de handleiding van Teun en Katrien. U heeft voor de installatie de meegeleverde accessoires nodig, zoals de grenskabel en de grenskabelpennen. Deze kunt u bij een te kort of te weinig meter grenskabel ook nog los bijbestellen. Zorg dat als u de kabel aanlegt, deze 1 meter vanaf het oplaadstation recht moet lopen, zodat die goed op het oplaadstation kan rijden. Hou er ook rekening mee dat er 30cm vrij tussen de grenskabel en een rand moet zitten, als hij niet over deze rand heen kan rijden. Als er een rand is waar hij wel overheen kan rijden, hoeft dit maar 8cm te zijn. Plaats het oplaadstation op een vlakke ondergrond en zonder obstakels eromheen, zodat de maaier het oplaadstation altijd goed en gemakkelijk kan vinden. Het is namelijk belangrijk dat de maaier het oplaadstation altijd goed op kan en de grenskabel naar het oplaadstation goed kan volgen, zodat hij hier op kan laden wanneer dat nodig is.

Inhoud: In de doos vind je alles voor een vlotte installatie en gebruik:

 • Robotmaaier Katrien
 • Oplaadstation met pennen
 • Afdekkap
 • Netwerkadapter
 • Grenskabel (130m)
 • Grenskabelpennen (180)
 • Messen met schroeven (9x)
 • Handleiding NL DE EN FR

EAN:
 • 8720254804835

Specificaties

 • Algemeen
  Type grasmaaier
  Robotmaaier
  Met zijdelingse uitworp
 • Technische kenmerken
  Indicatie maait tot aan de rand
  Met grasopvang
  Maaibreedte
  180 mm
  Geluidsdrukniveau
  65 dB
  Met mulchfunctie
  Minimale instelbare hoogte
  20 mm
  Maximale instelbare hoogte
  60 mm
 • Toepassing
  Voor grasoppervlakte tot
  500 m²
  Indicatie achterwaartse uitworp

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten