Het Brico getrouwheidsprogramma, de trouwe begeleider bij al je projecten

Dankzij het programma heb je toegang tot exclusieve klantenvoordelen en gepersonaliseerde promoties in de winkel, op onze website en in de Brico app

Trouw zijn, dat loont!

Bij Brico&BricoPlanit willen we onze trouwste klanten belonen. Ons getrouwheidsprogramma biedt je een maximaal gebruik van al onze voordelen. Gebruik de getrouwheidskaart in de winkel, op onze website en in onze gloednieuwe Brico App. Zo profiteert u het hele jaar door van de beste kortingen. Realiseer al je projecten met een lager kostenplaatje! Ideaal, niet?

Bekijk de algemene voorwaarden van het getrouwheidsprogramma.

Schrijf je in voor het programma in slechts enkele kliks


Op de brico.be website

Maak een getrouwheidskaart aan van achter je computerscherm thuis, snel en eenvoudig. Klik bovenaan rechts in de menu op "inloggen" en volg de stappen om gratis jouw account aan te maken. Van zodra je registratie compleet is, krijg je meteen automatisch een getrouwheidskaart toegewezen. 
 
Aanmelden

In de Brico app

Stap één: download de Brico app uit jouw favorite store. Nadien maak je in de app een profiel aan door de verschillende stappen te volgen. Na je registratie wordt er automatisch een kaart aan uw account toegewezen, zo eenvoudig kan het zijn!

Google Play Apple Store

Alle voordelen op een rijtje


Exclusieve aanbiedingen

Geniet dagelijks van exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen die enkel geldig zijn voor onze leden van het getrouwheidsprogramma. Op vertoon van je kaart heb je elke dag recht op speciale kortingen op bepaalde producten, op bepaalde productcategorieën of zelfs soms geldig op het hele assortiment!

Aanmelden


Nieuws alleen voor jou

Dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief mis je geen enkele promotie. Daarnaast ontvang je per email of sms persoonlijke aanbiedingen op maat van jouw projecten! Zoals decoratie ideeën, tips en tricks om gemakkelijker te klussen, raad voor het inrichten van je huis of tuin, uitleg over onze nieuwe producten ... en nog veel meer! We maken onze berichten relevanter op basis van jouw aankopen en jouw gebruik van onze website en app.

Aanmelden


Gratis bestelwagen huren

Heb je voor het vervoer van je grote aankopen bij Brico een bestelwagen nodig? Met ruim 160 Brico-, BricoPlanit-, Brico-City winkels, kan je altijd een bestelwagen huren bij jou in de buurt.

Dankzij uw klantenkaart kom je extra voordelig uit want je huurt een bestelwagen gratis gedurende 2 uur met 20 km inbegrepen.

Meer weten


90 dagen retourtijd

Bij Brico willen wij het kopen van producten zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Als lid van het getrouwheidsprogramma krijg je 90 dagen (i.p.v. standaard 30 dagen) de tijd om producten te ruilen of retourneren.

Meer weten


Professioneel gereedschap huren zonder borg

Soms heb je niet het juiste gereedschap bij de hand. Bij Brico huur je machines van professionele kwaliteit voor al je type klussen.

Als lid van het getrouwheidsprogramma maken wij het nog gemakkelijker, je betaalt namelijk geen borg bij het huren van gereedschap!

Meer weten


Jouw aankoophistoriek

Als lid van het getrouwheidsprogramma heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment de geschiedenis van je aankopen te zien in je persoonlijke ruimte of in de Brico-app.

Google Play Apple Store


Eén kaart voor al onze winkels

Inderdaad, je klantenkaart is geldig in alle Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkels en ook op onze website of in onze Brico-app.

Alle winkels


De voordelen van de app

Vind jouw getrouwheidskaart en alle mogelijke voordelen terug in onze app

Google Play Apple Store


Kaart verloren? Geen paniek!

Wij hebben jouw klantenkaart voor jou opgeslaan. Je kan jouw klantenkaart terugvinden in je account op brico.be of in de Brico app.

Meer weten

Download de Brico app

De nieuwe Brico app is gelanceerd! Je getrouwheidskaart steeds bij de hand, je hele aankoopgeschiedenis ter beschikking en een vloeroppervlakte calculator... de Brico app zal u helpen bij al uw dagelijkse projecten.
Altijd bij de hand, waar dan ook!

Google Play

Apple Store

De getrouwheidskaart

De getrouwheidskaart is geldig in alle Brico, Brico Planit en Brico city winkels alsook op brico.be.

Raadpleeg de algemene voorwaarden pagina