Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Het Brico getrouwheidsprogramma, de trouwe begeleider bij al je projecten

Dankzij het programma heb je toegang tot exclusieve klantenvoordelen en gepersonaliseerde promoties in de winkel, op onze website en in de Brico app

 

Trouw zijn, dat loont!

Bij Brico&BricoPlanit willen we onze trouwste klanten belonen. Ons getrouwheidsprogramma biedt je een maximaal gebruik van al onze voordelen. Gebruik de getrouwheidskaart in de winkel, op onze website en in onze gloednieuwe Brico App. Zo profiteert u het hele jaar door van de beste kortingen. Realiseer al je projecten met een lager kostenplaatje! Ideaal, niet?

Bekijk de algemene voorwaarden van het getrouwheidsprogramma.

Schrijf je in voor het programma in slechts enkele kliks


Op de brico.be website

Maak een getrouwheidskaart aan van achter je computerscherm thuis, snel en eenvoudig. Klik bovenaan rechts in de menu op "inloggen" en volg de stappen om gratis jouw account aan te maken. Van zodra je registratie compleet is, krijg je meteen automatisch een getrouwheidskaart toegewezen. 
 
Aanmelden

In de Brico app

Stap één: download de Brico app uit jouw favorite store. Nadien maak je in de app een profiel aan door de verschillende stappen te volgen. Na je registratie wordt er automatisch een kaart aan uw account toegewezen, zo eenvoudig kan het zijn!

Google Play Apple Store

Alle voordelen op een rijtje


Exclusieve aanbiedingen

Geniet dagelijks van exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen die enkel geldig zijn voor onze leden van het getrouwheidsprogramma. Op vertoon van je kaart heb je elke dag recht op speciale kortingen op bepaalde producten, op bepaalde productcategorieën of zelfs soms geldig op het hele assortiment!

Aanmelden


Nieuws alleen voor jou

Dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief mis je geen enkele promotie. Daarnaast ontvang je per email of sms persoonlijke aanbiedingen op maat van jouw projecten! Zoals decoratie ideeën, tips en tricks om gemakkelijker te klussen, raad voor het inrichten van je huis of tuin, uitleg over onze nieuwe producten ... en nog veel meer! We maken onze berichten relevanter op basis van jouw aankopen en jouw gebruik van onze website en app.

Aanmelden


Gratis bestelwagen huren

Heb je voor het vervoer van je grote aankopen bij Brico een bestelwagen nodig? Met ruim 160 Brico-, BricoPlanit-, Brico-City winkels, kan je altijd een bestelwagen huren bij jou in de buurt.

Dankzij uw klantenkaart kom je extra voordelig uit want je huurt een bestelwagen gratis gedurende 2 uur met 20 km inbegrepen.

Meer weten


90 dagen retourtijd

Bij Brico willen wij het kopen van producten zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Als lid van het getrouwheidsprogramma krijg je 90 dagen (i.p.v. standaard 30 dagen) de tijd om producten te ruilen of retourneren.

Meer weten


Jouw aankoophistoriek

Als lid van het getrouwheidsprogramma heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment de geschiedenis van je aankopen te zien in je persoonlijke ruimte of in de Brico-app.

Google Play Apple Store


8 calculatoren voor allerlei doe-het-zelfprojecten

Bereken eenvoudig de benodigde hoeveelheid materiaal voor je project en voorkom fouten en verspilling. Maak gebruik van deze calculatoren met deze update van de app!

Google Play Apple Store


Eén kaart voor al onze winkels

Inderdaad, je klantenkaart is geldig in alle Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkels en ook op onze website of in onze Brico-app.

Alle winkels


De voordelen van de app

Vind jouw getrouwheidskaart en alle mogelijke voordelen terug in onze app

Google Play Apple Store


Kaart verloren? Geen paniek!

Wij hebben jouw klantenkaart voor jou opgeslaan. Je kan jouw klantenkaart terugvinden in je account op brico.be of in de Brico app.

Meer weten

Bplus

Bplus

Word lid van Bplus voor slechts € 60 per jaar (wat overeenkomt met € 5 per maand) en geniet een heel jaar lang van een minimale korting van 10% op al je aankopen!
Raadpleeg de algemene voorwaarden.

Meer weten

 

 

 

De Brico Discount Club-kaart

-10% op al je aankopen in jouw Brico-winkel!

Belangrijk: Sinds 16 oktober 2023 zijn de BricoPlanit privilegekaart en de Brico Discount Club-kaart niet meer beschikbaar en maken deze plaats voor ons vernieuwde klantenprogramma: Bplus.


ONTDEK DE BRICO DISCOUNT CLUB KAART


 

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten