Jouw klantenkaart

De klantenkaart evolueert net zoals haar programma! Registreer je kaart om je aan te melden voor het nieuwe getrouwheidsprogramma en geniet van meer voordelen, zoals:

  • Exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen
  • Nieuws alleen voor jou
  • 90 dagen retourtijd
  • 2 uur gratis bestelwagen
  • Gereedschap huren zonder borg
  • Uw aankoophistoriek in de app

Heb je nog geen kaart?

Trouw zijn, dat loont!

Bij Brico, BricoPlanit en BricoCity moedigen we je graag aan om zelf aan de slag te gaan om jouw thuis te verbeteren en te verfraaien.

Soms kan je wel een beetje hulp gebruiken… Ons getrouwheidsprogramma is er dan ook om je steeds verder te helpen en extra voordeel te bieden in al jouw projecten! Log in, koppel jouw kaart en geniet meteen van de nieuwe voordelen.

Lees hier de algemene voorwaarden van het getrouwheidsprogramma

Alle voordelen op een rijtje :


Exclusieve aanbiedingen

Geniet dagelijks van exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen die enkel geldig zijn voor onze leden van het getrouwheidsprogramma. Op vertoon van je kaart heb je elke dag recht op speciale kortingen op bepaalde producten, op bepaalde productcategorieën of zelfs soms geldig op het hele assortiment!

Koppel je kaart aan jouw online account om ook via de Brico-app of op brico.be van deze kortingen te genieten. aanmelden kaart koppelen

AANMELDEN KAART KOPPELEN

Nieuws alleen voor jou

Dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief mis je geen enkele promotie. Daarnaast ontvang je per email of sms persoonlijke aanbiedingen op maat van jouw projecten! Zoals decoratie ideeën, tips en tricks om gemakkelijker te klussen, raad voor het inrichten van je huis of tuin, uitleg over onze nieuwe producten ... en nog veel meer! We maken onze berichten relevanter op basis van jouw aankopen en jouw gebruik van onze website en app.

AANMELDEN


Gratis bestelwagen huren

Heb je voor het vervoer van je grote aankopen bij Brico een bestelwagen nodig? Met ruim 160 BricoPlanit-, Brico-, Brico-City winkels, kan je altijd een bestelwagen huren bij jou in de buurt.

Dankzij uw klantenkaart kom je extra voordelig uit want je huurt een bestelwagen gratis gedurende 2 uur met 20 km inbegrepen.

MEER WETEN

90 dagen retourtijd

Bij Brico willen wij het kopen van producten zo eenvoudig mogelijk voor je maken.

Als lid van het getrouwheidsprogramma krijg je 90 dagen (i.p.v. standaard 30 dagen) de tijd om producten te ruilen of retourneren.

MEER WETEN

Professioneel gereedschap huren zonder borg

Soms heb je niet het juiste gereedschap bij de hand. Bij Brico huur je machines van professionele kwaliteit voor al je type klussen.

Als lid van het getrouwheidsprogramma maken wij het nog gemakkelijker, je betaalt namelijk geen borg bij het huren van gereedschap!

MEER WETEN


Jouw aankoophistoriek

Als lid van het getrouwheidsprogramma heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment de geschiedenis van je aankopen te zien in je persoonlijke ruimte of in de Brico-app.

MEER WETEN

Eén kaart voor al onze winkels

Inderdaad, je klantenkaart is geldig in alle Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkels en ook op onze website of in onze Brico-app.

ALLE WINKELS

Verleng en maximaliseer je ervaring door de Brico-app te downloaden. Door je klantenkaart eraan te koppelen, kan je je aankoopgeschiedenis raadplegen, profiteren van exclusieve aanbiedingen, …

Google Play

App Store

Je kaart registreren

 

Registreer je kaart in enkele eenvoudige stappen. Ben je al aangemeld? Ga dan meteen naar stap 3.


Om je kaart te registreren moet je een account hebben. Het is niet nodig om een nieuw account te creëren als je er al een hebt. Vul bij het registreren meteen ook je klantnummer in, zo kan je stap 2 en 3 meteen overslaan en is je kaart gekoppeld!

Voer even je e-mailadres en wachtwoord in als je al een account hebt, maar nog niet bent aangemeld.

Heb je een account op brico.be, en ben je ook al aangemeld? Prima! Ga naar je accountinstellingen en voer er onder Mijn Brico kaart je kaartnummer in. Dit is een cijfercombinatie van 13 getallen, te vinden net onder de barcode.


De klantenkaart worden aanvaard in alle Brico, BricoPlanit en BricoCity winkelpunten, alsook voor online bestellingen via Reserve & Go.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van de klantenkaart

Kaart registreren