Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 2
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 3
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 4
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 5
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 6
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 7
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 8
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 9
Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap 10

Zoef Robot Robotmaaier Dirk <600 m2 met afdekkap

 • Met een afdekkap voor een eigen plekje
 • Eenvoudig te bedienen op de robot of in de app
 • Programmeerbaar dagelijks en iedere tijd
 • Verschillende zone maaien mogelijk
 • Anti-diefstal en vol met veiligheidssensoren

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RobotmaaiersZoef Robot producten

Productomschrijving

Robotmaaier Dirk met afdekkap*

Robot grasmaaier Dirk met app maakt het maaien van uw gazon nog eenvoudiger en leuker. De robotmaaier is voorzien van Wi-Fi en Bluetooth waardoor deze eenvoudig en snel te verbinden is met de Zoef Robot Smart App. Met slechts een paar instellingen in de app kunt u de robotmaaier altijd en overal in een handomdraai bedienen. In de app kunt u eenvoudig instellen op welk tijdstip Dirk aan de slag moet, waardoor hij ook het gras kan maaien als u niet thuis bent. Robot grasmaaier Dirk kan grasvelden van 50 tot en met 600 m² maaien. Zoekt u een robotmaaier voor grotere oppervlaktes? Dan is robotmaaier Betsie voor u de juiste keuze. Deze maaier kan oppervlaktes tot en met 1400 m² maaien. In de app kunt u aangeven wanneer en robot moet starten en wanneer deze moet stoppen. De maaitijd van de robot is altijd inclusief het opladen. Werkt u liever zonder app? Dat is geen probleem, het is namelijk ook mogelijk om Dirk te bedienen via het overzichtelijke LCD-scherm op de maaier.

Verschillende zones grasmaaien met Dirk

De robotmaaier kan werken met verschillende zones. Dit is zeer handig als u op verschillende plekken rondom uw huis grasvelden heeft. Zolang er ruimte is voor Dirk om naar de verschillende grasvelden te rijden, kunnen alle grasvelden gemaaid worden. Dirk rijdt netjes over de grenskabels zodat ook de randen goed worden gemaaid. Uw gazon ziet er hierdoor altijd perfect uit.

Installatie Dirk

Dirk is erg eenvoudig te installeren. Als eerste plaatst u de grenskabel rondom het gazon en zet u deze vast met de bijgeleverde pennen. Mocht u extra grenspennen nodig hebben, dan kunt u deze gemakkelijk los bestellen. De kabel zal binnen een paar maanden niet meer zichtbaar zijn, omdat het gras er overheen kan groeien. Daarnaast is het ook mogelijk om de kabel in te graven of onder tegels te plaatsen. Na het leggen van de grenskabel sluit u deze aan op het oplaadstation waar Dirk zelf naartoe gaat om op te laden. Vervolgens kan de robotmaaier meteen aan de slag met het maaien van uw gazon. Dirk heeft 3 wegklapbare scherpe messen om het gras perfect kort te kunnen snijden. De messen zijn gemakkelijk te vervangen wanneer deze na verloop van tijd bot worden. 

Functies van Robotmaaier Dirk:

Robotmaaier Dirk beschikt over veel handige functies zoals:

 • Spot modus functie: dankzij deze functie kunt u eenvoudig een bepaald stuk gazon extra laten maaien.
 • Mulching: door het continu kort houden en maaien van het gras met scherpe messen wordt het gras gevoed met het maaisel. Dit zorgt voor een extra dichte en gezonde grasmat, minder onkruid en een lege groen container.
 • Botssensoren: de bots-sensoren zorgen ervoor dat de maaier zich omdraait zodra hij een obstakel raakt tijdens de werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boom of uw tuinmeubilair. Als een boom sterk genoeg is hoeft hier dus geen grenskabel omheen gelegd worden. 
 • Regensensor: u hoeft niet bang te zijn dat Dirk nat wordt tijdens een regenbui. De robot grasmaaier beschikt namelijk over een ingebouwde regensensor om zowel het grasveld en de maaier te beschermen. Wanneer het begint te regenen tijdens een maaibeurt keert Dirk meteen terug naar het oplaadstation. Als Dirk op het oplaadstation staat wanneer het begint te regenen, dan stelt hij zijn maaibeurt uit. Na de regenbui zal Dirk weer aan de slag gaan met de volgende ingestelde taak. Het is ook mogelijk om de regensensor uit te schakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de maaier dan wel extra belast wordt. 
 • De noodstop: de noodstop zorgt ervoor dat Dirk ten alle tijden makkelijk en snel (binnen 0,5 seconden) stopt met maaien. 
 • Til- en kantelsensoren: zodra maaier onder een te grote hoek komt te staan of wordt opgetild zal de motor van de messen onmiddellijk stoppen. De maaier moet dan opnieuw worden gestart met de pincode. Dit zorgt dus tevens dat bij diefstal deze niet meer gebruikt kan worden.

Grasmaaien was nog nooit zo makkelijk met Dirk!

 

Plannen van de maaier in de App

Met de bijbehorende app kunt u Dirk heel eenvoudig instellen. U kiest een dag en tijdstip en Dirk gaat aan de slag met het maaien van uw gazon. Deze robotmaaier kan iedere dag anders worden ingesteld. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in het voor- en najaar de maaicyclus precies afstemmen op de groeisnelheid van het gras.

Robotmaaier eenvoudig te bedienen met de Zoef Robot Smart App.

Robotmaaier Dirk laadt automatisch op, waardoor hij altijd klaar is voor de volgende maaibeurt. In de app kunt u zien hoe vol de accu is en kunt u Dirk naar het oplaadstation sturen of juist aan het werk zetten. Wanneer Dirk klaar is met het maaien van uw gazon of als de accu tijdens het grasmaaien bijna leeg is, gaat hij zelf terug naar de grenskabel die u in het gazon geplaatst heeft. Dirk zal vervolgens via de rand van het gazon naar het oplaadstation gaan om zich op te laden. Wilt u controleren of de robotmaaier wel aan het werk is gegaan? Dat kan met de maai geschiedenis waarin de gemaaide tijden netjes staan weergegeven. Is er toch iets aan de hand met de maaier dan krijgt u hiervan een melding.  

Robotmaaier Dirk met app is erg veilig om te gebruiken. Als eerste beschikt Dirk over een pincode beveiliging. Deze beveiliging voorkomt dat mensen de maaier kunnen starten mocht deze helaas toch gestolen worden. Zodra iemand de maaier optilt, moet eerst de pincode worden ingevoerd om hem te kunnen starten. 

Zones (multi-zone) in geven voor meerdere grasvelden.

Heeft u meerdere grasvelden rondom het huis? Dit is geen enkel probleem voor robotmaaier Dirk. In de app of op het LCD scherm vult u in hoeveel procent de maaier in een bepaald gebied moet maaien. Tevens geeft u aan na hoeveel meter over de kabel te hebben gereden de maaier de betreffende zone in moet gaan. Bijvoorbeeld na 10 meter 70% in uw achtertuin en 30% na 60 meter over de kabel te hebben gereden, bijvoorbeeld wanneer hij aangekomen is in de voortuin.

Inhoud Robotmaaier Dirk:

 • Robotmaaier Dirk met App
 • Oplaadstation (met 4 pennen om deze vast te zetten)
 • Afdekkap
 • Net adapter (Kabel lengte 5m)
 • Messen 1 set (aan beide kanten te gebruiken)
 • Kabel 100 meter
 • 120x pennen om de kabel vast te zetten
 • 4x kabel connectoren (voor als de kabel gebroken is).
 • Meetlat
 • Schroevendraaier
 • Gebruikshandleiding robotmaaier Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • Robotmaaier Dirk APP Handleiding NL, DE, EN, FR

 

 

EAN:
 • 8720254804804

Specificaties

 • Algemeen
  Met zijdelingse uitworp
  Type grasmaaier
  Robotmaaier
 • Technische kenmerken
  Indicatie maait tot aan de rand
  Hoogte
  28 cm
  Breedte
  44 cm
  Met mulchfunctie
  Minimale instelbare hoogte
  25 mm
  Diepte
  68 cm
  Met grasopvang
  Maaibreedte
  180 mm
  Maximale instelbare hoogte
  65 mm
 • Toepassing
  Indicatie achterwaartse uitworp
  Voor grasoppervlakte tot
  600 m²

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten