Acties & publicaties

13 MEGA DAGEN

Wil je ontspannen als nooit tevoren? Kies dan voor het bubbelbad PureSpa Bubble Greywood van Intex aan een prijs van €529 in plaats van €649. Het nieuwe ontwerp met houten effect geeft het tegelijkertijd een modern en natuurlijk esthetische kant. 

Ontdek alle andere promoties in de folder

De huidige acties


De huidige folder

Promoties van de folder zijn tot en met 12/04/2021 geldig.

Ontdek het hier

*Actie enkel geldig van zaterdag 10 tot en met maandag 12 april 2021 bij Brico en BricoPlanit op vertoon van de getrouwheidskaart (de kaart moet worden geregistreerd om van de actie te kunnen genieten). Korting automatisch verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de Brico Discount-kaart, de Geprivilegieerde Klant-kaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Actie niet geldig op diensten en verhuur, “vaste lage prijs”, “stuntprijzen”, “massaverkopen”, zonnepanelen, Cadeaupas en op de merken Baseline en Xceed.

Begin met online shoppen

Magazines en catalogus


Badkamermagazine

Ontdek het hier

Tuincatalogus

Ontdek het hier


Verfmagazine

Ontdek het hier

Brico&BricoPlanit helpen scholen en verhuizers


Samen maken we jouw school mooier!

Klussen makkelijker maken doen we bij Brico&BricoPlanit maar al te graag. Daarom gingen we ook dit jaar op zoek naar scholen die stonden te popelen om hun klusproject te verwezenlijken.

Bekijk de projecten
   Meedoen


Maak van je huis een thuis

Recent verhuisd of ga je verhuizen? Schrijf je in voor de verhuiscampagne en geniet 1 jaar lang gepersonaliseerde kortingen voor jouw project!

Schrijf je in

Meer promoties


Maak een account en kies je favoriete winkel. Schrijf je daarna in op onze nieuwsbrief en mis de lokale acties niet.

Maak een account    Schrijf je in

Onze merken organiseren regelmatig cashbacks en wedstrijden. Profiteer maximaal van deze acties! Je kan ze hier allemaal vinden.

Meer weten

Schrijf je in aan de nieuwsbrief en mis geen enkele acties of promoties. 

Schrijf je in