Acties & publicaties

Ontdek 3 oplossingen om al je voornemens waar te maken.

De kracht van de prijs : Heb je een beperkt budget ? Laat dit je projecten niet in de weg staan. Ga tegelijk voor prijs en kwaliteit.
De verhouding prijs kwaliteit : Zo ben je zeker dat je je project tot een goed einde zult brengen. En is je investering de moeite waard.
Topkwaliteit : Wil je jezelf echt een plezier doen? Je zult niet ntgoocheld zijn en er nog vele jaartjes van genieten.

Geniet tot en met 30/01/2021 van de promos van de folder.

Ontdek alle oplossingen in De folder

 

Geniet van -20% op alles* met je kaart enkel bij BricoPlanit

*Actie geldig op zaterdag 23 en maandag 25 januari 2021 enkel in de BricoPlanit-winkels op vertoon van je Mijn BricoPlanit of Mijn Brico kaart (de kaart moet worden geregistreerd om van de actie te kunnen genieten). Actie is online niet geldig. Korting automatisch verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de Brico Discount-kaart, de Geprivilegieerde Klant-kaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Actie niet geldig op diensten en verhuur, Planit drive-in, “vaste lage prijs”, “stuntprijzen”, “massaverkopen”, zonnepanelen, Cadeaupas en op de merken Baseline en Xceed.

Openingsuren

Onze interactieve verwarmingscatalogus

Het is vol met nieuwe referenties!

Ontdek het hier

Ons interactief verf magazine

Het is nieuw en vol met inspiratie!

Ontdek het hier

Meer promoties
Samen maken we jouw school mooier!

Samen maken we jouw school mooier!

Klussen makkelijker maken doen we bij Brico&BricoPlanit maar al te graag. Daarom gingen we ook dit jaar op zoek naar scholen die stonden te popelen om hun klusproject te verwezenlijken.

Bekijk de projecten
Verhuizen

Verhuizen

Recent verhuisd of ga je verhuizen? Schrijf je in voor de verhuiscampagne en geniet 1 jaar lang promoties voor jouw project!

Schrijf je in

Meer info