Onze diensten


Om uw houten panelen en glas, aangekocht bij Brico & BricoPlanit (enkel hout), op maat te laten versnijden, kunt u terecht aan de balie vlakbij de houtafdeling.

Meer informatie

Sommige Brico winkels beschikken over de nodige machines om uw nummerplaat te dupliceren. Na enkele minuten, kan u al weer verder met uw kopie!

Meer informatie

Sommige Brico-winkels beschikken over de nodige apparatuur om uw sleutels te dupliceren. Na enkele minuten kan je al weer verder met uw reservesleutel!

Meer informatieDankzij Brico en in samenwerking met Pwiic, kan u uw klussen toevertrouwen aan gekwalificeerde klussers, 100% legaal en goedkoper door een beroep te doen op de gemeenschap!

Een klusser vinden

U hebt niet genoeg tijd, te weinig ervaring, twijfels of u de klus zelf kunt klaren of u hebt gewoon geen zin? Wenst u dat iemand anders uw karwei overneemt?

Meer informatieOnze calculatortool berekent voor u de exacte hoeveelheid producten die u moet kopen, rekening houdend met de grootte van het oppervlak.

Meer informatie

Alle winkels van BricoPlanit (en sommige Brico-winkels) hebben een drive-in, kom eens langs en laad uw aankopen rechtstreeks in uw voertuig. We vragen aan de klanten om alleen in hun voertuig te komen.

Meer informatie

U hebt de keuze uit 20.000 tinten. Maak uw persoonlijke combinatie, voor een resultaat op maat. U kunt meteen naar huis met uw verfpotten en het schilderen kan beginnen!

Meer informatie

De klantenkaart

De klantenkaart evolueert net zoals haar programma! Registreer je kaart om je aan te melden voor het nieuwe getrouwheidsprogramma en geniet van meer voordelen

Registreer je kaart

Ontdek het programma