Onze diensten


Om uw houten panelen en glas, aangekocht bij Brico & BricoPlanit (enkel hout), op maat te laten versnijden, kunt u terecht aan de balie vlakbij de houtafdeling.

Meer informatie

Sommige Brico winkels beschikken over de nodige machines om uw nummerplaat te dupliceren. Na enkele minuten, kan u al weer verder met uw kopie!

Meer informatie

Sommige Brico-winkels beschikken over de nodige apparatuur om uw sleutels te dupliceren. Na enkele minuten kan je al weer verder met uw reservesleutel!

Meer informatieU hebt de keuze uit 20.000 tinten. Maak uw persoonlijke combinatie, voor een resultaat op maat. U kunt meteen naar huis met uw verfpotten en het schilderen kan beginnen!

Meer informatie

Van oktober tot februari kan u in de meeste Brico en BricoPlanit winkels terecht voor een winteronderhoud, zodat u in het voorjaar zonder zorgen aan de slag kunt in de tuin.

Meer informatie

Uw tuingereedschap begint tekenen van zwakte te vertonen in volle actie? Brico stelt u tijdens de duur van de reparatie een gelijkwaardige machine ter beschikking

Meer informatieAlle winkels van BricoPlanit (en sommige Brico-winkels) hebben een drive-in, kom eens langs en laad uw aankopen rechtstreeks in uw voertuig.

Meer informatie

De meeste Brico-winkels aanvaarden de kredietkaarten Visa, MasterCard, American Express, en de betaalkaarten Maestro, Bancontact. Je kan ook gebruik maken van een EcoPass of papieren EcoCheques

Meer informatieHeb je iets gekocht bij ons, maar ben je niet helemaal tevreden of is het artikel stuk of beschadigd geleverd? Dan kun je het artikel bij ons retourneren.

Meer informatie

Voor het vervoer van uw zware en omvangrijke aankopen gedaan bij Brico, stellen de meeste winkels een bestelwagen zonder bestuurder ter beschikking.

Meer informatieBen je van plan om te bouwen, verbouwen of aanpassingswerken uit te voeren, dan kan je bij Brico terecht voor een groot aantal specifieke werktuigen!

Meer informatie

Zelf iets maken of herstellen is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar. Momenteel zijn alle workshops geannuleerd.

De workshops

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je klus? Met een gepersonaliseerde afspraak ga je altijd goed van start.

Maak een afspraakKlaar om te besparen op jouw energiefactuur met zonnepanelen?

Meer informatie

Dankzij Brico en in samenwerking met Pwiic, kan u uw klussen toevertrouwen aan gekwalificeerde klussers, 100% legaal en goedkoper door een beroep te doen op de gemeenschap! Pwiic heeft zijn bepaalde maatregelen tegen Covid-19.

Een klusser vinden

U hebt niet genoeg tijd, te weinig ervaring, twijfels of u de klus zelf kunt klaren of u hebt gewoon geen zin? Wenst u dat iemand anders uw karwei overneemt?

Meer informatie

De klantenkaart

De klantenkaart evolueert net zoals haar programma! Registreer je kaart om je aan te melden voor het nieuwe getrouwheidsprogramma en geniet van meer voordelen

Registreer je kaart

Ontdek het programma