Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Onze diensten

Bij Brico, BricoCity en BricoPlanit zijn we er voor u! Met onze diensten zorgen wij ervoor dat je elke klus succesvol kunt afronden.
Van gereedschapsverhuur tot workshops, zijn wij er om je te ondersteunen. Kijk eens naar al onze mogelijkheden.

Een vraag?

Neem contact op met ons

Onze diensten


Gereedschap huren

Ben je van plan om te bouwen, verbouwen of aanpassingswerken uit te voeren, dan kan je bij Brico, BricoCity of BricoPlanit terecht voor een groot aantal specifieke werktuigen!

Meer informatie

Workshops

Zelf iets maken of herstellen is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar.

Bij aankoop van een workshop, krijg je een gratis eenjarig Bplus lidmaatschap ter waarde van € 60! Zie voorwaarden.

Meer informatie

Huur een bestelwagen

Voor het vervoer van je zware en omvangrijke aankopen gedaan bij Brico of BricoPlanit, stellen de meeste winkels een bestelwagen zonder bestuurder ter beschikking.

Meer informatie

 


NeedHelp

Dankzij de samenwerking tussen Brico en NeedHelp kun je in contact komen met professionele dienstverleners die beschikbaar zijn om je renovatieprojecten uit te voeren.

 

Pwiic, klussers tot je dienst

Dankzij Brico en BricoPlanit en in samenwerking met Pwiic, kan u uw klussen toevertrouwen aan gekwalificeerde klussers, 100% legaal en goedkoper door een beroep te doen op de gemeenschap!

Een klusser vinden


Reserve & Go

Plaats je bestelling 24/7 en haal deze in de winkel op. Deze dienst is beschikbaar bij Brico, BricoPlanit en BricoCity.

Meer informatie

Vervanggereedschap

Je tuingereedschap begint tekenen van zwakte te vertonen in volle actie? We stellen je tijdens de duur van de reparatie een gelijkwaardige machine ter beschikking.

Meer informatie

Brico Solar

Klaar om te besparen op jouw energiefactuur met zonnepanelen?

Meer informatie
 

 


Hout en glas op maat

Om je houten panelen en glas, aangekocht bij Brico of BricoPlanit op maat te laten versnijden, kan je terecht aan de balie vlakbij de houtafdeling. Glas is alleen te versnijden in de Brico winkels.

Meer informatie

Verfmengmachine

Je hebt de keuze uit 20.000 tinten. Maak je persoonlijke combinatie, voor een resultaat op maat. Je kan meteen naar huis met uw verfpotten en het schilderen kan beginnen!

Meer informatie

Winteronderhoud

Van oktober tot februari kan je in de meeste Brico of BricoPlanit winkels terecht voor een winteronderhoud, zodat je in het voorjaar zonder zorgen aan de slag kan in de tuin.

Meer informatie


Nummerplaat dupliceren

Sommige Brico en BricoCity-winkels beschikken over de nodige machines om je nummerplaat te dupliceren. Na enkele minuten, kan je al weer verder met uw kopie!

Meer informatie

Reservesleutel aanmaken

Sommige Brico, BricoCity of BricoPlanit-winkels beschikken over de nodige apparatuur om je sleutels te dupliceren. Na enkele minuten kan je al weer verder met uw reservesleutel!

Meer informatie

Thuislevering

Heb je online besteld op Brico.be of wil je een aankoop in de winkel thuis laten bezorgen? Maak je leven gemakkelijker: laat het bij je thuis bezorgen! 

Meer informatie

 


Klantendienst

Voor alle vragen kan je contact opnemen met onze klantendienst.

Meer informatie

Drive-in

Alle winkels van BricoPlanit (en sommige Brico-winkels) hebben een drive-in, kom eens langs en laad uw aankopen rechtstreeks in uw voertuig.

Gezien de omstandigheden vragen we om alleen in de auto te komen.

Meer informatie

Een artikel retourneren

Niet volledig gelukkig met uw aankoop bij Brico, BricoCity of BricoPlanit of op brico.be? Geen probleem! Breng het naar de winkel en we betalen u terug.

Meer informatie


Betalingsfaciliteiten

De meeste winkels aanvaarden de kredietkaarten Visa, MasterCard, American Express, de betaalkaarten Maestro en Bancontact, alsook mobiele betaalmethode Smartpay voor de betaling van uw aankopen. 

Meer informatie

Klantenkaarten

Ons getrouwheidsprogramma evolueert! Registreer je getrouwheidskaart om je aan te melden voor het nieuwe getrouwheidsprogramma en geniet van meer voordelen

De getrouwheidskaart

Geniet van 10% korting op al je aankopen enkel in jouw Brico-winkel met de Brico Discount Kaart en ook met de Privilegekaart enkel in jouw BricoPlanit-winkel!

De Privilegekaart
De Brico Discount Club kaart

Cadeaupas

Je wilt een geschenk geven, maar je hebt geen idee... Kies de Cadeaupas met een open waarde voor een bedrag naar keuze tussen €5 en €1000. 

Meer informatie

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten