Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Tuingereedschap

Groene vingers of niet, met het juiste tuingereedschap ben je al op het goede spoor! Op zoek naar een klassieke grasmaaier of een robotmaaier? Die keuze hangt af van de oppervlakte van je tuin!

Je haag scheren is ook een klus die je perfect zelf kan doen. Met een elektrische heggenschaar gaat het net iets vlotter. Maar vergeet nadien zeker niet de bladeren bij elkaar te harken om zo je tuin extra te onderhouden. Of: gebruik een bladblazer!

Ook voor je moestuin aan te leggen en onkruid te verwijderen, kruiwagens, hogedrukreinigers of kettingzagen staan we voor je klaar!

Verwisselbare accu

Verwisselbare accu

Wilt u de accu's niet opeenstapelen? Koop éénmaal een apparaat met accu. Vervolgens kan u één van deze 'bare tools' aankopen. Gebruik gewoon dezelfde accu voor al je gereedschap!

Dankzij het assortiment gereedschappen op verwisselbare accu gebruik je één accu voor al je machines!

Accu en lader zijn apart beschikbaar.

Tuingeredschap verkocht zonder accu
Hoe gereedschap opbergen? Brico helpt je op weg

Hoe tuingereedschap opbergen?

Is je tuinhuis of berging een nest doordat je tuingereedschap niet opgeruimd is? Maak dan gebruik van haken of steelhouders om je hark, borstel of spade een plek aan de muur te geven!

Opbergen doe je zo

Alles over je hogedrukreiniger


Brico’s Basics: de juiste hogedrukreiniger kiezen


Brico’s basics: handige accessoires voor je hogedrukreiniger


Zo onderhoud je je hogedrukreiniger

Welk tuingereedschap heb je nodig?

Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Heb je een grasveld? Dan is een goede grasmaaier een must. Staat er een grote boom in je tuin, of er net naast? Met een bladblazer heb je de berg bladeren zo opgeruimd. En je heg? Met een goede elektrische heggenschaar houd je hem strak in vorm. Bij Brico vind je precies wat je nodig hebt: van kruiwagens en tuinhandgereedschap tot elektrisch tuingereedschap en tuinierkleding.

Goed tuingereedschap is het halve werk

Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken. Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Elektrisch tuingereedschap maakt het een klusje dat je zo hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je bij het werken met elektrisch tuingereedschap altijd je hoofd erbij houdt. Weet waar je mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je machine er even uit.

Jouw tuingereedschap in de winkel of online kopen

Welk tuingereedschap heb je op het oog? Wil je bijvoorbeeld de kettingzaag nog even in je handen houden voordat je beslist welke je koopt? Of weet je al precies welke je wilt hebben? In dat laatste geval kun je alles wat je nodig hebt ook heel gemakkelijk online bestellen bij Brico. Kies welk tuingereedschap je wilt op onze site, betaal je bestelling en je tuingereedschappen worden bij je thuisbezorgd.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten