Cadeaupas

U wil een geschenk geven, maar u heeft geen idee...

Of het nu voor een housewarmingparty, een verjaardag, een huwelijk of eender welke andere gelegenheid is, vergeet dan de cadeaupas van Brico of BricoPlanit niet. Met deze cadeaupas bent u zeker dat u iemand een plezier doet!

null

Welke waarden van Cadeaupas bestaan er?

Het gaat om kaarten met een open waarde voor een bedrag naar keuze van minimum € 5 en maximum € 1000. Deze cadeaupassen hebben een geldigheid van 2 jaar vanaf de aankoopdag genoteerd op het kassaticket.  De activatie van het bedrag volgt slechts na de betaling van de kaart aan de kassa.


 

Het aankoopbedrag wordt onmiddellijk afgehouden aan de kassa.


De persoon aan wie u de Cadeaupas schenkt, is niet verplicht om het totaal bedrag in één keer op te doen. Het saldo blijft beschikbaar op de Cadeaupas. Als het overblijvende saldo niet genoeg is voor de betaling van een artikel, kunt u de betaling afhandelen door een ander betaalmiddel te gebruiken.


Eens er geen waarde meer op uw kaart staat, is de Cadeaupas niet herlaadbaar en heeft de kaart geen waarde meer.


Na verloop van de geldigheidsdatum, zal het saldo verloren zijn en zal het in geen enkel geval opgeëist kunnen worden bij Brico.


Om het saldo van uw Cadeaupas te raadplegen...


U kunt het saldo navragen aan de kassa of opvragen door de laatste 19 cijfers van uw kaart hieronder in te voeren. Het saldo en de geldigheid van de kaart zullen onmiddellijk tevoorschijn komen op uw scherm.

 

 

Enkele opmerkingen betreffende de aankoop en het gebruik van de cadeaupas


. De Brico/Brico Plan It cadeaupas is enkel verkrijgbaar in de winkels Brico, Brico City, Briko Depot en Brico Plan-It in België en Luxemburg.


. De cadeaupas geeft de mogelijkheid om al uw inkopen te betalen in de winkels Brico, Brico City, Briko Depot en Brico Plan-It in België en Luxemburg.


. De cadeaupas mag niet omgeruild worden voor geld of andere soorten geschenkcheques.


. Brico/Brico Plan It is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of misbruik van de cadeaupas.


. De houder van de cadeaupas is verantwoordelijk voor het correct gebruik van zijn kaart.


. De cadeaupas is eigendom van Brico Belgium NV/Plan It NV.


. De cadeaupas kan niet online gekocht worden.