• NaN

Tools op maat van jouw project

Hout op maat

Hout op maat

Kies in een paar simpele stappen de gewenste vorm, het materiaal en de dikte van jouw hout. Zo maak je een houten meubel of wandpaneel naar jouw eigen smaak.

 
Ontdek de configurator
Trappen op maat

Trappen op maat

Binnen een paar simpele stappen stel je via deze trap op maat service je traprenovatie samen. Wij komen vervolgens je trap opmeten en zagen de onderdelen op maat in onze fabriek. Alles wordt gratis bij je thuisbezorgd.

 
Ontdek de trapconfigurator
Horren op maat!

Horren op maat!

Kies in een paar simpele stappen het gewenste soort, kleur, gaastype en afmeting. Voor al jouw ramen en deuren vind je een op maat gemaakte oplossing. De producten kun je gemakkelijk thuis laten bezorgen.

 
Ontdek de configurator >
Badkamermeubel op maat

Badkamermeubel op maat

Stel in een paar simpele stappen je eigen badkamermeubelset samen. Jouw ontwerp kun je opslaan en thuis voortzetten of direct bestellen. De producten of de samengestelde set wordt bij je thuis bezorgd.

 
Ontdek de configurator >
Keuken op maat!

Keuken op maat!

Dit modulaire keukenmeubelconcept, exclusief verkrijgbaar in de Brico Planit winkels, stelt u in staat om voor een redelijke prijs een keuken te hebben die is aangepast aan uw behoeften en wensen. Je kan kiezen uit 12 afwerkingen en de elementen afstemmen op de ruimte die je ter beschikking heeft. Kwaliteit, esthetiek en functionaliteit zijn de sleutelwoorden van dit gamma.

 
Ontdek de configurator >
Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

Gordijnen, overgordijnen of rolgordijnen, bij BricoPlanit bieden wij u een buitengewone keuze die aan al uw decoratiewensen tegemoetkomt. Vouwgordijnen, plisségordijnen, verticale of horizontale jaloezieën? Alles is mogelijk. En wat uw gordijnen betreft, u kunt ze bestellen met precieze afwerkingen (enkele plooi, dubbele plooi, platte plooi, golvende plooi, ringen, frontale band). Ze voldoen bovendien aan de laatste Europese norm met betrekking tot kindveiligheid.

 
Ontdek de service >
Een vloer op maat van jouw huis

Een vloer op maat van jouw huis

Een nieuwe vloer leggen is zo gebeurd! Met de vloercalculator bereken je zo de oppervlakte van de ruimte door ze via AR te scannen. De juiste hoeveelheid bestellen is vervolgens kinderspel!

 
Ontdek de Brico App >
Hekwerk op maat

Hekwerk op maat

Een poort op maat
 
Poort op maat
  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten