Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 2
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 3
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 4
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 5
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 6
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 7
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 8
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 9
Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2 10

Zoef Robot robotmaaier Betsie met App <1400 m2

 • Eenvoudig te bedienen op de robot of in de app
 • Programeerbaar dagelijks en iedere tijd.
 • Verschillende zone maaien mogelijk
 • Regensensor (Ook uit te zetten)
 • Anti-diefstal en vol met veiligheidssensoren

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RobotmaaiersZoef Robot producten

Productomschrijving

Robotmaaier Betsie met App*

Robotmaaier Betsie met App zorgt ervoor dat u zonder al te veel inspanning kunt genieten van een strak gemaaid gazon. De robotmaaier is voorzien van zowel Wi-Fi als Bluetooth, dit zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kan worden verbonden met de Zoef Robot Smart App. Na het instellen van een aantal simpele instellingen kunt u de robotmaaier binnen een handomdraai bedienen. Betsie kan grasvelden tot en met 1400 m² maaien. Wanneer u een robotmaaier zoekt die geschikt is voor een kleiner oppervlak tot 600 m², dan raden wij robotmaaier Dirk. Als u in de APP aangeeft welke dag en tijd de robot moet starten en moet stoppen zal de robot netjes haar werk doen. 

Wanneer u geen gebruik wil maken van de app is het ook mogelijk om robotmaaier Betsie te bedienen middels het LCD-scherm dat op de grasmaaier zelf zit.

Functies robotmaaier Betsie

Robotmaaier Betsie beschikt over diverse handige functies, waaronder:

 • Spot modus functie: deze functie zorgt ervoor dat u een bepaald stuk gazon extra kan laten maaien door Betsie.
 • Mulching functie: wanneer u veelvoudig gebruikmaakt van de robotmaaier wordt het gras continue kort gehouden en met de scherpe messen wordt het gras gevoed met het maaisel. Met als resultaat een extra dicht gazon, minder onkruid en gezond gras.
 • Bots sensor functie: tijdens de maai werkzaamheden zorgen de bots sensoren van Betsie ervoor dat ze zich omdraait zodra ze een obstakel raakt. Hierbij kunt u denken aan tuinmeubilair of een boom. 
 • Regen sensor functie: de grasmaaier beschikt over regen sensoren. Deze beschermen zowel Betsie als het grasveld. Zodra het begint te regenen tijdens een maaibeurt keert de robotmaaier terug naar het oplaadstation. Wanneer het begint te regenen op het moment van de ingestelde maaibeurt zal Betsie wachten tot de bui voorbij is om daarna haar taak uit te voeren.
 • Noodstop functie: deze functie zorgt ervoor dat Betsie ten alle tijden eenvoudig en snel stopt met maaien. Dit gebeurt binnen 0,5 seconden. 
 • Til- en kantel sensor functie: wanneer de robotmaaier onder een te grote hoek komt te staan of wordt opgetild tijdens de maaiwerkzaamheden, zal de motor van de messen onmiddellijk tot stilstand komen. Alleen door het invoeren van de pincode kan Betsie weer worden gestart. Dit zorgt er tevens voor dat de grasmaaier bij diefstal niet meer kan worden gebruikt.

Betsie maakt grasmaaien weer leuk!

Maaibeurt plannen in de app

Middels de bijbehorende app kunt u op een snelle en makkelijke manier Betsie instellen. U kiest in de app zelf de dag en het tijdstip en vervolgens zal Betsie ervoor zorgen dat uw gazon er weer perfect uitziet! Dit kan ook op afstand worden ingesteld, u kunt er dus voor kiezen om het gras te laten maaien wanneer u zelf niet thuis bent. Doordat de robotmaaier iedere dag anders kan worden ingesteld kunt u de instellingen makkelijk aanpassen aan de seizoenen en de groeisnelheid van het gras.

Betsie is gemakkelijk te bedienen met de Zoef Robot Smart App

Robotmaaier Betsie staat altijd klaar voor haar volgende maaibeurt, dit komt doordat ze automatisch oplaadt. In de Zoef Robot Smart App kunt u niet alleen zien hoe vol de accu van de robotmaaier nog is, maar u kunt de robotmaaier ook aan het werk sturen. Of u stuurt de grasmaaier bij een laag accupercentage naar het oplaadstation. Wanneer Betsie klaar is met het maaien van uw gazon of als de accu tijdens het grasmaaien bijna leeg is, keert zij zelf terug naar de grenskabel die u in het gazon geplaatst heeft. Betsie zal vervolgens een veilige route kiezen. Dat wil zeggen dat ze via de rand van het gazon zal terugkeren bij het oplaadstation. Ter controle is het mogelijk om de maai geschiedenis van de robotmaaier te bekijken.

Naast de zojuist genoemde voordelen is robotmaaier Betsie veilig in gebruik. Betsie beschikt over pincode beveiliging. Mocht de grasmaaier gestolen worden dan zorgt deze pincode ervoor dat de dieven de maaier niet kunnen starten. Zonder de pincode werkt de maaier namelijk niet.

Zones (Multi-zone) ingeven voor meerdere grasvelden.

Meerdere grasvelden rondom uw huis is geen probleem voor robotmaaier Betsie. U kunt gemakkelijk in de app of op het LCD scherm aangeven hoeveel procent de robotmaaier moet maaien als het gaat om bepaalde gebieden. Daarnaast kunt u aangeven na hoeveel meter over de kabel te hebben gereden de maaier een bepaalde zone in moet gaan. Bijvoorbeeld na 10 meter 70% in uw achtertuin en na 60 meter 30% over de kabel te hebben gereden.

Inhoud Betsie

 • Robotmaaier Betsie met App
 • Oplaadstation (met 4 pennen om deze vast te zetten)
 • Net adapter
 • Messen set (aan beide kanten te gebruiken)
 • Kabel 150 meter
 • 180x pennen om de kabel vast te zetten
 • 4 kabel connectoren
 • Meetlat
 • Schroevendraaier
 • Gebruikshandleiding robotmaaier Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • Robotmaaier Betsie APP Handleiding NL, DE, EN, FR

Installatie Betsie

 • Betsie is eenvoudig te installeren. Als eerste plaatst u de grenskabel rondom het gazon en zet u deze vast met de bijgeleverde pennen. Mocht u extra grenspennen nodig hebben, dan kunt u deze gemakkelijk los bestellen. Ook is extra grenskabel eenvoudig te bestellen via onze webshop. De kabel zal binnen een paar maanden niet meer zichtbaar zijn, omdat het gras er overheen zal groeien. Daarnaast is het ook mogelijk om de kabel in te graven of onder de tegels te plaatsen. Na het leggen van de grenskabel sluit u deze aan op het oplaadstation, waar Betsie naartoe gaat om op te laden. Vervolgens kan de Wi-Fi robotmaaier meteen aan de slag met het maaien van uw gazon. Betsie heeft 3 wegklapbare scherpe messen om het gras perfect kort te kunnen snijden. De messen zijn gemakkelijk te vervangen wanneer deze na verloop van tijd bot zijn geworden. Bekijk de instructie video hierboven hoe eenvoudig het is! 
 • Nog vragen over de maaier en de installatie hiervoor in jou tuin? Kijk dan in de Handleiding Betsie of op onze Helpcenter robotmaaiers. Hier staan nog veel vragen over afstanden, aanleg en functionaliteiten beantwoord.

Je kunt Betsie en Dirk eenvoudig schoonmaken met een borstel of een vochtige doek. Gebruik geen tuinslang of vergelijkbare methoden, aangezien dit water in de robot kan laten komen, wat tot defecten kan leiden. Let op: eventuele waterschade als gevolg hiervan valt niet onder de garantie.

EAN:
 • 8720254804026

Specificaties

 • Algemeen
  Met zijdelingse uitworp
  Type grasmaaier
  Robotmaaier
 • Technische kenmerken
  Indicatie maait tot aan de rand
  Capaciteit accu
  5200 mAh
  Hoogte
  28 cm
  Breedte
  44 cm
  Type motor
  Anders
  Met mulchfunctie
  Met draadspoel
  IP-beschermingsklasse
  i
  Anders
  Minimale instelbare hoogte
  25 mm
  Diepte
  68 cm
  Met grasopvang
  Materiaal
  Kunststof
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Batterij
  Maaibreedte
  18 mm
  Maximale instelbare hoogte
  55 mm
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Oranje

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten