• NaN

Winter

Met de winterbenodigdheden van Brico ben jij op en top voorbereid op dit koude, vaak natte seizoen. De winter brengt heel wat ongemakken met zich mee, maar langs de andere kant ook veel sneeuw- en ijspret.

Samen met Brico maak je er het beste van ! Wij helpen je bij het kiezen van de juiste verwarming met convectors, blaasverwarming en olieradiatoren. En je brandstofvoorraad op peil houden. Zorg dat je genoeg strooizout in huis hebt.

Sla snel je voorraad in!

Niemand rijdt graag in de sneeuw naar de winkel om nog snel strooizout of een sneeuwschop te kopen. Sla daarom nu al je voorraad in en voorkom onaangename verrassingen deze winter! 


Sneeuw kan best leuk zijn! Maar als het even te hard sneeuwt en je niet meer van je oprit kan rijden, of dat je voetpad te vol ligt, dan is een goede sneeuwschep geen overbodige luxe!

Ijzel of aanvriezende regen brengen toch wel enkele risico's met zich mee. Uitglijders kunnen ernstige blessures veroorzaken! Voorkomen is beter dan genezen. Sla daarom nu al je voorraad in zodat je klaar staat tegen de eerste vorst.

Kies het juiste verwarmingstoestel

Het aanbod aan verwarmingstoestellen is heel groot. Naast mobiele convectoren en blaasverwarming heb je ook nog gaskachels, petroleumkachels en nog veel meer!

Maar wat is nu het verschil tussen al deze toestellen en welke past het beste bij jou? Ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Wij maken het jou gemakkelijk en geven je al de informatie die je nodig hebt!

Alles over bijverwarming

Bescherm jouw wagen


De winter en vrieskou zijn geen aangename periode voor automobilisten. Bevroren ruiten, zwakke accu's, ... Ontdek hier alles dat je nodig hebt om je te wapenen tegen koning winter! Van ijskrabbers tot antivries en acculaders.

Met een autohoes is jouw wagen beschermd tegen de sneeuw, maar ook tegen andere omstandigheden zoals vuil, stof, zand, insecten en nog veel meer.

Alles voor de winter kopen bij Brico

Met de winter benodigdheden van Brico ben jij op en top voorbereid voor dit koude, vaak natte seizoen. De winter brengt veel ongemakken met zich mee, maar ook veel ijs- en sneeuwpret. Overlast veroorzaakt door sneeuw heb jij met onze winter producten zo uit de weg geruimd. Zie jij de sneeuw wel zitten? Ga er lekker op uit! Met snowboots, behaaglijke mutsen en comfortabele fleece handschoenen houd jij je daarbij lekker warm. Koop al je winter benodigdheden super voordelig bij Brico.

Geen winterstress met de winter producten van Brico

Met de verschillende sneeuwschuivers van Brico kom jij de deur deze winter wel uit. Gewapend tegen de kou met lekker warme kleding en bijpassende handschoenen en muts maak je de stoep sneeuwvrij zodat ook ouderen weer veilig over straat kunnen gaan. Als je dan toch aan je medemens denkt, help dan ook onze dieren deze winter door. In de winter hebben zij extra voedsel nodig om zich op temperatuur te houden. Met de voordelige mezenbollen en pinda’s van Brico doe jij deze winter veel goeds voor de vogels. Koop er meteen ook van die leuke vogelhuisjes bij. Dat staat leuk en wie weet heb jij deze winter gezellige logés in je tuin.

Sneeuwpret met Brico

Ontdek weer hoe leuk het is met je kinderen in de sneeuw te spelen met de slee of om te gaan schaatsen. Bij Brico koop je een ouderwetse degelijke houten slee die wel tegen een stootje kan. Voor de durfal is er de stoere snowracer waar je zelfs met zijn tweetjes op kunt racen. Als het vriest, kun je met een beetje geluk het natuurijs op. Vergeet tijdens je schaatstocht niet van de prachtige winterse taferelen te genieten. De winter is lang zo gek nog niet, als je goed bent uitgerust met de winter benodigdheden van Brico. Je kunt ze nu ook op je gemak vanuit huis online bestellen. Zo eenvoudig koop jij je winter benodigdheden bij Brico.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten