Winter

Met de winterbenodigdheden van Brico ben jij op en top voorbereid op dit koude, vaak natte seizoen. De winter brengt heel wat ongemakken met zich mee, maar langs de andere kant ook veel sneeuw- en ijspret.

Samen met Brico maak je er het beste van ! Wij helpen je bij het kiezen van de juiste verwarming met convectors, blaasverwarming en olieradiatoren. En je brandstofvoorraad op peil houden. Zorg dat je genoeg strooizout in huis hebt.

Wil je jouw huis ook omtoveren in een knusse plek waar je je kan ontspannen? Met de verwarming van Brico tover je koude kamers om tot sfeervolle, warme ruimtes. Wat dacht je van een traditionele houtkachel of mooie pelletkachel? Deze haardhout kachels staan prachtig in klassieke en landelijke interieurs. Is jouw huis meer modern ingericht? Een designradiator of stijlvolle sfeerhaard vult jouw hedendaagse interieur naadloos aan.

Kies de juiste verwarming

Alles voor de winter kopen bij Brico

Met de winter benodigdheden van Brico ben jij op en top voorbereid voor dit koude, vaak natte seizoen. De winter brengt veel ongemakken met zich mee, maar ook veel ijs- en sneeuwpret. Overlast veroorzaakt door sneeuw heb jij met onze winter producten zo uit de weg geruimd. Zie jij de sneeuw wel zitten? Ga er lekker op uit! Met snowboots, behaaglijke mutsen en comfortabele fleece handschoenen houd jij je daarbij lekker warm. Koop al je winter benodigdheden super voordelig bij Brico.

Geen winterstress met de winter producten van Brico

Met de verschillende sneeuwschuivers van Brico kom jij de deur deze winter wel uit. Gewapend tegen de kou met lekker warme kleding en bijpassende handschoenen en muts maak je de stoep sneeuwvrij zodat ook ouderen weer veilig over straat kunnen gaan. Als je dan toch aan je medemens denkt, help dan ook onze dieren deze winter door. In de winter hebben zij extra voedsel nodig om zich op temperatuur te houden. Met de voordelige mezenbollen en pinda’s van Brico doe jij deze winter veel goeds voor de vogels. Koop er meteen ook van die leuke vogelhuisjes bij. Dat staat leuk en wie weet heb jij deze winter gezellige logés in je tuin.

Sneeuwpret met Brico

Ontdek weer hoe leuk het is met je kinderen in de sneeuw te spelen met de slee of om te gaan schaatsen. Bij Brico koop je een ouderwetse degelijke houten slee die wel tegen een stootje kan. Voor de durfal is er de stoere snowracer waar je zelfs met zijn tweetjes op kunt racen. Als het vriest, kun je met een beetje geluk het natuurijs op. Vergeet tijdens je schaatstocht niet van de prachtige winterse taferelen te genieten. De winter is lang zo gek nog niet, als je goed bent uitgerust met de winter benodigdheden van Brico. Je kunt ze nu ook op je gemak vanuit huis online bestellen. Zo eenvoudig koop jij je winter benodigdheden bij Brico.