• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Winter
 4. Terug naar Strooizout

Strooizout

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Gewicht

  Volume

  Lengte handvat

  Toepassing

5 producten
Sorteren op:
i

Forever strooizout 25kg

Forever strooizout 25kg

Strooizout

11,

99

per kg 0,48


Voorkom ongelukken met strooizout

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, verandert ons platte landschap in een winters wonderland. Maar dan wel één waar gevaren op de loer liggen. Naast het plezier van schaatsen en sleeën, brengt sneeuw en ijzel ook risico’s met zich mee. De eerste vorst kan de straat en stoep in een glijbaan veranderen. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje! Voorkom uitglijers door voldoende strooizout in te slaan. Strooizout verlaagt namelijk het vriespunt van water en werkt als het ware als een dooimiddel. Door zout te strooien op je stoep en oprit maak je de ondergrond stroever en creëer je meer grip. 

Bereid je voor op het winterse weer met voldoende strooizout

Niets zo verraderlijk als het weer. Zorg daarom dat je altijd goed bent voorbereid op strenge vorst en sla voldoende strooizout in! Door preventief zout te strooien, verander je de stoep in een veilige omgeving waar iedereen zonder zorgen kan genieten van de sneeuw. Wil jij ook strooizout kopen? Bij Praxis kun je ook deze winter weer terecht voor jouw dosis strooizout. Van kleine 2 kg zakjes voor op de stoep tot 25 kg zakken die de gehele oprit kunnen bedekken. Afhankelijk van hoeveel je nodig hebt, kun je bij ons de gewenste hoeveelheid strooizout kopen. Het strooizout is verkrijgbaar in zakken, emmers en zelfs strooibussen. Bestel je strooizout online, dan bezorgen wij het binnen enkele dagen bij je thuis. 

Zout strooien ging nog nooit zo snel!

Maak voor het zout strooien eerst je oprit sneeuwvrij met een sneeuwschuiver. Verstooi het zout vervolgens met de hand, via een schep of een strooiwagen. Deze handwagen bestaat uit emmer met trechter, waardoor het zout gelijkmatig, eenvoudig en snel wordt verdeeld. Deze strooiwagens komen ook wanneer de winter voorbij is goed van pas. Zo kun je ze in de zomer gebruiken om zaden over de (moes)tuin te verspreiden. Twee vliegen in één koop! Bekijk onze strooiwagens online in de webshop.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten