Happy 2021 !

Voor het nieuwe jaar zijn we aan verandering toe. We willen goede gewoontes aannemen zodat we ons goed voelen in huis ! Ontdek dus de 8 goede voornemens van Brico&BricoPlanit voor 2021 !

Ontdek de 8 voornemens in de folder

Actieve publicaties & tips tegen de koud

Verwarmingscatalogus
Er bestaat een verwarming voor elke behoefte en voor elk verlangen! Wij helpen jou om zeker te zijn dat je de juiste kiest.
Verf magazine
Een magazine boordevol verfinfo en -ideeën. Kortom: alles om je een handje te helpen.
Tijd om je optimaal te wapenen
Elk verwarmingstoestel heeft zo zijn eigen voordelen. Om het voor jou gemakkelijk te maken, geven wij jou alle opties weer. Bekijk ze allemaal.

Assortimenten in de kijker

 • ontdek alles voor de winter

  Sneeuwschop, zout, ijskrabber, ontdooispray, ...

 • Ontdek de laminaatvloeren

  en leg het zelfs

 • Ontdek de douchecabines

  met eenvoudige oplossingen

 • Keukenconfigurator

  Stel je keuken samen met Modulo keukenconfigurator

 • Ontdek de hangtoiletten

  om gemakkelijk onderhouden

 • Ontdek de binnendeuren

  van alle stijlen

Brico samen met Wonderweekend en scholen


Vervelen jullie eenhoorntjes zich thuis en willen ze buiten rondhuppelen? Maak dan deze DIY eenhoornjumping! De gevorderde eenhoorns van WonderWeekend leggen je uit hoe het moet. Bekijk de video
Extra maatregelen tegen COVID-19 in de winkel


Kom even alleen langs, zonder je familie. We beperken het aantal klanten in de winkel. Blijf maximum 30 minuten in de winkel.

Wij vragen u een mondmasker te dragen als u de winkel bezoekt, het is verplicht.

Respecteer de veiligheidsafstand van 1m50 tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Gelieve een grote winkelkar te nemen zodanig dat u in de winkel voldoende afstand houdt.

(1) Kortingen niet cumuleerbaar met de "Geprivilegieerde Klantenkaart", de "Brico Discountkaart" of andere lopende promoties. Bij een promotie met een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis en enkel geldig in de winkels. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze merken Baseline en Xceed, “Vaste lage prijs” en “massaverkoop” producten, de Planit drive-in, diensten en verhuur, zonnepanelen, Cadeaupas gelden geen kortingen.