Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Mortel

 • Knauf metselvoegmortel wit 25 kg

  Mengeling van gewassen en gekalibreerd zand, Portlandcement, kalkhydraat, waterafstotende middelen en additieven voor het voegen van metselwerk, gevelstenen, betonblokken en strips, voor binnen en buiten. Grijs, wit of beige.

  Vergelijk dit product
  12.24
 • Cantillana metselvoegmortel 'MUR 8/2' 10 kg

  Deze voegmortel 'Mur 8/2' van Cantillana kan gebruikt worden voor ieder soort metselwerk in bakstenen, betonblokken, kalkzandsteen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, binnen en buiten. Het is een homogeen mengsel samengesteld uit zand, bindmiddelen (samengesteld Portlandcement) en hulpstoffen om de morteleigenschappen te verbeteren. Klaar om aan te maken en gemakkelijk te gebruiken met fijne korrels van 0/2 mm. Het heeft een uitstekende hechting.

  Vergelijk dit product
  8.45
 • Mortelspecie Sencys 25 kg

  Deze gebruiksklaar mortel van Sencys is geschikt voor alle type metselwerk van gangbare steensoorten en herstellingen aan vloer of wand. De metselspecie is zonder kalk.

  Vergelijk dit product
  4.57
 • Knauf turbo beton 'plus' 25 kg

  Knauf Turbo Beton Plus is gemaakt van zand, cement en fi jn grind. Het mengsel is gebruiksklaar en behoeft geen voorbereiding. Het product is bestemd voor de extra snelle plaatsing en de bevestiging van palen voor tuinomheiningen, droogmolens, schommels, ... Eveneens geschikt voor kleine funderingen van barbecues, tuinbanken of tuinhuisjes. Door zijn extra korte afbindtijd is het product bijzonder geschikt voor professionelen gespecialiseerd in tuinaanleg en diverse werken buitenshuis.

  Vergelijk dit product
  9.47
 • Knauf voegzand voor bestratingen 'Powersand' donkergrijs 25 kg

  Knauf Powersand, een monocomponent voegzand op basis van natuurlijk gebonden steengranulaten dat geschikt is als voegmiddel voor bestratingen in natuursteen, betondallen en klinkers. Perfect inzetbaar vanaf voegdieptes groter dan 30 mm. Voor tuinpaden, terrassen en opritten. Niet geschikt voor bestratingen permanent onderhevig aan water of vocht (bvb. rond zwembaden). De onderlaag moet dragend en eveneens waterdoorlatend zijn.

  Vergelijk dit product
  38.65

Mortel voor metsel- en tegelklussen

Mortel voor jouw bouwklus vind je hier. Kies de juiste voor jouw klus. Bekijk, vergelijk en reserveer direct online.