-33%

We blijven open zonder afspraak

Uw veiligheid is onze zorg. Raadpleeg onze maatregelen tegen COVID-19. Je kan je aankopen ook online reserveren via Reserve&Go en deze nadien komen ophalen in de winkel.

Wordt een expert in het grillen dankzij deze barbecue Barbecook Major Black SST met houtskool aan een prijs van €99,99 in plaats van €149. Deze houtskool barbecue beschikt over een slim QuickStart, waardoor je uw vuur tijdens het barbecueën zelf kan regelen.

Bekijk al de andere promoties in onze folder.

 

Laat je inspireren

De folder
Het mooie weer komt eraan! Een goede gelegenheid om jouw tuin op te knappen. Laat je verleiden door al onze promoties!
Tuincatalogus
Wij hebben alles om van jouw tuin een sfeervol stekje te maken.
Badkamermagazine
Wil je jouw badkamer vernieuwen? Ontdek alle trends in ons magazine speciaal gewijd aan sanitair!

Assortimenten in de kijker

 • Bekijk alle loungesets

 • NEW

  Bekijk alle nieuwe kranen

 • Bekijk al het elektrische gereedschap

 • Bekijk alle hogedrukreinigers

 • NEW

  ontdek onze laatste nieuwigheden

  Steenstrips, schroten, LED-strips,...

 • Bekijk alle barbecues

 • Bekijk alle opbergrekken

 • Bekijk alle houtbeschermingen

(1) Kortingen niet cumuleerbaar met de "Geprivilegieerde Klantenkaart", de "Brico Discountkaart" of andere lopende promoties. Bij een promotie met een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis en enkel geldig in de winkels. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze merken Baseline en Xceed, “Vaste lage prijs” en “massaverkoop” producten gelden geen kortingen.Kan je een helpende hand gebruiken voor jouw project? Met Pwiic vind je snel en eenvoudig ervaren klussers die voor jou komen werken. Bovendien geniet je momenteel €10 korting vanaf een bedrag van minimum €100 met de code: TUIN21

Brico samen met scholen
Extra maatregelen tegen COVID-19 in de winkel


Kom even alleen langs, zonder je familie. We beperken het aantal klanten in de winkel. Blijf maximum 30 minuten in de winkel.

Wij vragen u een mondmasker te dragen als u de winkel bezoekt, het is verplicht.

Respecteer de veiligheidsafstand van 1m50 tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Gelieve een grote winkelkar te nemen zodanig dat u in de winkel voldoende afstand houdt.