1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verlichting
 4. Terug naar Technische verlichting
 5. Terug naar Zaklampen

Zaklampen

Filteren

Sorteren op:

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Dimbaar

  Kleur

  Vorm

  Serie
  i

19 producten
Sorteren op:

Brennenstuhl LuxPremium focus LED-zaklamp + TL300AF-batterij

Brennenstuhl LuxPremium focus LED-zaklamp + TL300AF-batterij

Zaklampen

19,

99
icon
Baseline zaklamp 30 lumen

Baseline zaklamp 30 lumen

Zaklampen

Permanent 

lage 

prijs 

4,

99
icon

Zaklampen kopen bij Brico/Plan-it

Zaklampen kun je nooit genoeg hebben. Ze komen altijd van pas en niet alleen bij outdoor activiteiten. Natuurlijk is zo’n zaklantaarn handig in je tent om ’s avonds in het donker de weg naar het toilet te vinden of nog een spannend boek te kunnen lezen voor het slapengaan, maar een zaklamp kan je redder in nood zijn als thuis bijvoorbeeld de stroom plotseling uitvalt. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige zaklampen, zodat je met gemak een aantal op voorraad kunt kopen. Koop er eentje voor verschillende plekken in het huis, de garage en op kantoor. Handig is het ook een zaklamp in het dashboardkastje van je auto te bewaren voor extra lichtvoorziening onderweg.

Professionele, voordelige zaklampen bij Brico/Plan-it kopen

Bij Brico/Plan-it verkoop je verschillende soorten zaklampen van het merk Makita. Het merk is producent van professioneel elektrisch gereedschap, maar is vooral bekend voor haar producten met (lithium-ion) accutechnologie. De zaklampen van Makita bieden een sterke verlichting en hebben een lange levensduur. Ze branden tot 2 uur per acculading. De professionele zaklampen van Makita zijn allen geschikt voor blokaccu ‘clic’. Onze Kopp zaklantaarn met noodverlichting kan gebruikt worden als zaklamp en als nachtlicht. Het heeft een geïntegreerde bewegingssensor met een bereik tot 3 meter. De Trebs LED sensor noodlamp is zeer geschikt voor de kinderkamer, op de overloop, in de kelder of garage. Hij gaat branden zodra iets beweegt in het donker, bijvoorbeeld bij stroomuitval. Bij Brico/Plan-it koop je professionele zaklampen van uitstekende kwaliteit voor de kleinste prijs.

Alle soorten verlichting bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it kun je naast zaklampen verschillende soorten verlichting voor diverse doeleinden kopen en bestellen, van sensorlampen voor thuis tot bouwlampen op de klus. Welke soort verlichting je ook nodig hebt, bij Brico/Plan-it kun je profiteren van lage prijzen en hoge kortingen. Kijk eens naar onze speciale aanbiedingen op de website van Brico/Plan-it of kom gewoon eens langs in een Brico/Plan-it winkel en bekijk onze producten op onze afdeling verlichting van dichtbij.