Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Toilet

Is het kleinste kamertje renoveren jouw volgende project? Ga je voor een hangtoilet of eerder een standaard model?

Vergeet bij de renovatie van je toilet ook zeker de accessoires en een wastafelmeubel niet. Met slechts enkele aanpassingen creëer je de stijl die je wenst!

Toilet renoveren

Sta jij voor de renovatie van je toilet? Wij helpen je op weg!

Ontdek onze renovatietips

Eenvoudig een nieuw toilet kiezen
Is uw kleinste kamertje toe aan een grondige renovatie? Wilt u een modern wandcloset met inbouwreservoir of kiest u voor een duoblok wc-pot met reservoir? En heeft u al nagedacht over de stijl van uw toilet? Want zelfs in closetpotten heb je natuurlijk de keuze. Of je nu kiest voor een moderne toiletpot met hoekige vormen in de uitvoering of uw voorkeur uitgaat naar een klassieke toiletpot; hier vindt u de wc die bij uw stijl past.

Alles om uw wc compleet te maken
Bij ons vindt u toiletten en inbouwreservoirs van de merken Allibert, Grohe, Van Marcke en Wenko. Ook kunt u kiezen voor onze eigen merken Aqua Vive, Sencys en Baseline. Zo zorgen we ervoor dat we altijd het juiste toilet voor je hebben, wat uw budget ook is. Maar dat niet alleen, om uw toilet helemaal af te maken, heeft u meer nodig dan een toiletpot en een goed reservoir. Wat dacht u van een niet-schuivende en comfortabele toiletbril? U vindt hier een ruime keuze aan toiletzittingen in heel veel verschillende stijlen. Daarnaast kunt u het toilet natuurlijk mooi af maken met een toiletfonteintje om uw handen te wassen na het toiletbezoek. 

Wilt u het toilet in het echt zien of reserveert u uw WC liever online?
Misschien vindt u het gemakkelijker om een wc uit te kiezen als je hem in het echt hebt kunnen bekijken. Dan is naar de winkel komen om verschillende toiletten te vergelijken natuurlijk het handigste.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten