Toilet

Zelfs om het kleinste kamertje te renoveren, heb je de keuze tussen verschillende soorten toiletten. Wandcloset met inbouwreservoir of duoblok wc-pot met reservoirEn welke stijl verkies je voor je toilet: Klassiek of modern? Welke soort je ook zoekt, hier vind je de wc die bij jouw stijl past.

Eenvoudig een nieuw toilet kiezen
Is uw kleinste kamertje toe aan een grondige renovatie? Wilt u een modern wandcloset met inbouwreservoir of kiest u voor een duoblok wc-pot met reservoir? En heeft u al nagedacht over de stijl van uw toilet? Want zelfs in closetpotten heb je natuurlijk de keuze. Of je nu kiest voor een moderne toiletpot met hoekige vormen in de uitvoering of uw voorkeur uitgaat naar een klassieke toiletpot; hier vindt u de wc die bij uw stijl past.

Alles om uw wc compleet te maken
Bij ons vindt u toiletten en inbouwreservoirs van de merken Allibert, Grohe, Van Marcke en Wenko. Ook kunt u kiezen voor onze eigen merken Aqua Vive, Sencys en Baseline. Zo zorgen we ervoor dat we altijd het juiste toilet voor je hebben, wat uw budget ook is. Maar dat niet alleen, om uw toilet helemaal af te maken, heeft u meer nodig dan een toiletpot en een goed reservoir. Wat dacht u van een niet-schuivende en comfortabele toiletbril? U vindt hier een ruime keuze aan toiletzittingen in heel veel verschillende stijlen. Daarnaast kunt u het toilet natuurlijk mooi af maken met een toiletfonteintje om uw handen te wassen na het toiletbezoek. 

Wilt u het toilet in het echt zien of reserveert u uw WC liever online?
Misschien vindt u het gemakkelijker om een wc uit te kiezen als je hem in het echt hebt kunnen bekijken. Dan is naar de winkel komen om verschillende toiletten te vergelijken natuurlijk het handigste.