Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Aankoopmogelijkheden
 • De beste prijzen
 • Lengte
 • Type
 • Gewicht
 • Volume
 • Materiaal
 • Maximale takdikte
6 producten

  Baseline gazonschaar
  Baseline gazonschaar
  Grasscharen
  Polet zeis 165cm
  Polet zeis 165cm
  Grasscharen
  Gardena grasschaar Classic 46,5cm
  Gardena grasschaar Classic 46,5cm
  Grasscharen
  Gardena draaibare grasschaar Comfort 8734
  Gardena draaibare grasschaar Comfort 8734
  Grasscharen
  Polet zeis 60cm
  Polet zeis 60cm
  Grasscharen
  Polet sikkel 6cm
  Polet sikkel 6cm
  Grasscharen

   Grasscharen kopen bij Brico

   Met een grasschaar zet je de puntjes op de i als het gaat om een strak grasveld of gazonnetje. De grasschaar gebruik je om de randjes te trimmen en het fijne werk te doen, daar waar je met de grasmaaier net niet goed bij kunt komen. Er zijn vele soorten grasscharen, zowel elektrische als handbediende. Je koopt je grasscharen bij Brico.

   Elektrische en handbediende grasscharen

   Er zijn grote en kleine grasscharen. De grote grasscharen gebruik je vooral voor de langere lengte, bijvoorbeeld om de randen van een grasveld te knippen. Hier kun je ook heel goed een elektrische grasschaar voor gebruiken om de klus sneller geklaard te hebben. Als je er handigheid in krijgt, is het resultaat uiteindelijk net zo precies als dat je het handmatig doet. Voor het precieze werk kun je alsnog de handmatige grasschaar ter hand nemen. Met een kleine grasschaar bereik je goed alle kleine hoekjes. De elektrische grasschaar met snoer komt niet overal bij. Brico heeft echter ook grasscharen met een accu zodat dit probleem niet hoeft te spelen. Pas met een elektrische grasschaar ook op stukken waar je makkelijk op steen of andere harde ondergrond stoot. Het is altijd handig een combinatie van een (kleine) handmatige en elektrische grasschaar samen te gebruiken. Bij Brico tref je een groot assortiment grasscharen aan.

   Perfect onderhouden gazon

   Brico heeft alles voor het onderhoud van je tuin. Je vindt er diverse artikelen voor het aanleggen van verschillende grassoorten, afhankelijk van het gewenste type gazon. Om het gras goed te houden, zul je het regelmatig moeten maaien. Brico heeft grasmaaiers voor zowel grote als kleine grasvelden. Ongewenst mos en onkruid verwijder je snel en effectief met de verticuteerhark en verticuteermachine. Ga nu naar Brico voor voordelig tuingereedschap en tuin toebehoren. Heb je geen groene vingers of geen zin in het onderhoud van gras? Je kunt ook onderhoudsvrij kunstgras bij Brico kopen.