Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Gazongereedschap
 5. Terug naar Grasscharen

Grasscharen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

8 producten
Sorteren op:
i

Baseline gazonschaar

Baseline gazonschaar

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

9,

99
icon

Grasscharen kopen bij Brico

Met een grasschaar zet je de puntjes op de i als het gaat om een strak grasveld of gazonnetje. De grasschaar gebruik je om de randjes te trimmen en het fijne werk te doen, daar waar je met de grasmaaier net niet goed bij kunt komen. Er zijn vele soorten grasscharen, zowel elektrische als handbediende. Je koopt je grasscharen bij Brico.

Elektrische en handbediende grasscharen

Er zijn grote en kleine grasscharen. De grote grasscharen gebruik je vooral voor de langere lengte, bijvoorbeeld om de randen van een grasveld te knippen. Hier kun je ook heel goed een elektrische grasschaar voor gebruiken om de klus sneller geklaard te hebben. Als je er handigheid in krijgt, is het resultaat uiteindelijk net zo precies als dat je het handmatig doet. Voor het precieze werk kun je alsnog de handmatige grasschaar ter hand nemen. Met een kleine grasschaar bereik je goed alle kleine hoekjes. De elektrische grasschaar met snoer komt niet overal bij. Brico heeft echter ook grasscharen met een accu zodat dit probleem niet hoeft te spelen. Pas met een elektrische grasschaar ook op stukken waar je makkelijk op steen of andere harde ondergrond stoot. Het is altijd handig een combinatie van een (kleine) handmatige en elektrische grasschaar samen te gebruiken. Bij Brico tref je een groot assortiment grasscharen aan.

Perfect onderhouden gazon

Brico heeft alles voor het onderhoud van je tuin. Je vindt er diverse artikelen voor het aanleggen van verschillende grassoorten, afhankelijk van het gewenste type gazon. Om het gras goed te houden, zul je het regelmatig moeten maaien. Brico heeft grasmaaiers voor zowel grote als kleine grasvelden. Ongewenst mos en onkruid verwijder je snel en effectief met de verticuteerhark en verticuteermachine. Ga nu naar Brico voor voordelig tuingereedschap en tuin toebehoren. Heb je geen groene vingers of geen zin in het onderhoud van gras? Je kunt ook onderhoudsvrij kunstgras bij Brico kopen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten