1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Tacker nieten, nagels & brads

Tacker nieten, nagels & brads

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Materiaal

  Afwerking

  Breedte (cm)

  Toepassing

106 producten
Sorteren op:

Stanley Bostitch minibrads Inox 18Gauge 20mm - 5000 stuks

20%

korting

Stanley Bostitch minibrads Inox 18Gauge 20mm - 5000 stuks

Tacker nieten, nagels & brads

Met de kaart

49,

99

39,

99

per stuk(s) 0,01

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Ferm nieten ATA1031 25 mm – 1000 stuks

Alleen online

20%

korting

Ferm nieten ATA1031 25 mm – 1000 stuks

Tacker nieten, nagels & brads

Met de kaart

13,

99

11,

19

Heb je net een tacker, nietpistool of schiethamer aangeschaft, dan kan je hier alle refills vinden die je nodig hebt om je klusprojecten tot in de puntjes uit te voeren. Bijvoorbeeld als je aan de slag gaat om je zitmeubels met stof te bekleden, regels of latten aan een wand gaat bevestigen of op snelle wijze spijkers wilt ‘schieten’ in een uitgebreide timmerklus. We verkopen daarvoor een verschillende typen en maten nietjes, nagels, spijkers en brads van kwaliteitsmerken waarmee je straks alles weer stevig vast kunt maken. Je kunt kiezen uit nietjes voor gewone handmatige tackers, maar je vindt hier ook alle ijzerwaren die je kunt verwerken met accutackers, elektrische tackers en pneumatische tackapparaten. En heb je nog niet zo’n handig apparaat in bezit, dan kan je hier ook een eenvoudige handtacker-set kopen waar al een aantal nietjes in standaardmaten bij zijn gevoegd. Daarmee kan je meteen aan de slag. 

Voor iedere klus het juiste type nietje of spijker

Er bestaat een grote verscheidenheid aan nietjes en spijkers voor de tacker. Zo verkopen we dundraadnieten met verschillende pootlengtes die door hun bijna onzichtbare afwerking ideaal zijn voor het verwerken van stoffen op meubels, hebben we diverse afwerknagels en brads die geschikt zijn voor het vastzetten van lijstwerk, plinten, panelen en glaslatten en kan je bij ons terecht voor duplexnagels waarmee je tijdelijke bevestigingen maakt en die door de uitstekende kop makkelijk te verwijderen zijn. Ook vind je hier alle typen klisjesnagels en stevige regelnagels die je bij grotere bouwprojecten kunt gebruiken.

Tacker nietjes, nagels en brads makkelijk online kopen bij Brico/Plan-it

Met een tackers in de hand schiet je snel op met je werk. Ze hebben veel power en deze apparaten zijn makkelijk in gebruik. Maar zijn de spijkers op, of wil je wisselen van type nietje, dan moet je veilig en met aandacht aan de slag gaan. Lees dus altijd eerst in de handleiding van je tacker hoe de nietjes op een veilige wijze verwisseld moeten worden. En voor je begint borg je altijd het apparaat. Met de handtacker gaat dit vaak met een veiligheidspal, en heb je een pneumatische- of accutacker dan moet je ook het apparaat uitschakelen en altijd de stroom uitzetten. Heb je nog vragen over het gebruik van je tackapparaat of het wisselen van de nietjes, dan kan je altijd terecht bij onze medewerkers in de Brico/Plan-it filialen, of je stelt je vraag op ons klusforum. En wil je weten wat voor mooie projecten je allemaal snel met een tacker kunt realiseren, bekijk dan de ideeën op Voor de Makers.