Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Meubelen

 • Allibert lage kast 'Magix' 90,5 x 76,5 x 47 cm

  Berg al uw spullen eenvoudig op met de modulaire opbergboxen van Allibert. De Allibert 'Magix' opbergboxen bieden u veel opslagruimte en zorgen dat al uw bezittingen veilig opgeslagen worden. Daarnaast kunt u één opbergbox eenvoudig koppelen met een tweede opbergbox. Zo maakt u er in een handomdraai een opbergkast van! De Allibert 'Magix' opbergbox is gemaakt van duurzame en stevige materialen. Iedere plank kan bezittingen tot 30 kg opslaan. Bovendien kunt u de deuren met een optioneel slot stevig op slot doen. Zo weet u zeker dat al uw spullen veilig zijn!

  Vergelijk dit product
  59.99
  79.99
 • Central Park vouwstoel polypropyleen antraciet

  Deze praktische plooistoel van het merk Central park heeft een antraciete kleur. De klapstoel is gemaakt van polypropyleen en staal. Met deze klapstoel zit je steeds comfortabel en kan je genieten van een rustig moment in de tuin of op je terras.

  Vergelijk dit product
  12.99
  16.99
 • Central Park tafelhoes zwart

  Deze tafelhoes van het merk Central Park beschermt niet alleen je tafel maar kan ook voor decoratieve redenen gebruikt worden. Deze tafelhoes is zwart van kleur en is van elastisch materiaal gemaakt.

  Vergelijk dit product
  19.99
  24.99
 • Linea Bertomani 5 sierhaken inox 38 cm

  De Linea Bertomani 5 sierhaken 'Zilver' is in aluminium kleur. De hanger heeft twee kleine en drie grote haken. Deze is ideaal om uw handdoeken of ander materiaal gemakkelijk bij de hand te hebben.

  Vergelijk dit product
  36.99
 • Linea Bertomani 3 sierhaken inox 22 cm

  De Linea Bertomani 3 sierhaken 'Zilver' is in aluminium kleur. De hanger heeft een kleine en twee grote haken. Deze is ideaal om uw handdoeken of ander materiaal gemakkelijk bij de hand te hebben.

  Vergelijk dit product
  26.99

Meubelen

Meubelen voor elke kamer in huis vind je hier. Diverse soorten tafels, stoelen en kasten. Bekijk, vergelijk en bestel direct jouw meubel online.