1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Profielen & platen

Profielen & platen

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Materiaal

  Afwerking

  Toepassing

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Prijs per ㎡

920 producten
Sorteren op:

Alberts gladde plaat 120x1000x1,5mm

20%

korting

Alberts gladde plaat 120x1000x1,5mm

Platen

Met de kaart

11,

49

9,

19

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Profielen en platen kopen bij  Brico/Plan-it

Verbindingsplaten zijn onmisbaar als je met ijzerwaren aan de slag gaat. Daarom kun je bij  Brico/Plan-it terecht voor een uitgebreid assortiment aan goedkope profielen en platen voor in huis of op de werkvloer. Dankzij onze scherpe prijzen betaal je bij  Brico/Plan-it nooit de hoofdprijs. Enkele merken die je in ons aanbod aantreft, zijn bijvoorbeeld GB en Sencys. Al onze profielen en platen zijn aantrekkelijk geprijsd, waardoor wij voor elk budget de juiste oplossing in huis hebben.

Voordelige profielen en platen en andere benodigdheden

Als je aan de slag gaat met de aantrekkelijk geprijsde profielen en platen van  Brico/Plan-it, is het goed om te weten dat je in onze winkel altijd de keuze hebt uit ruim 65.000 artikelen. Wij hebben alles in huis om jouw werkzaamheden te doen slagen. Heb je de juiste ijzerbenodigdheden kunnen vinden in onze online shop? Neem dan ook eens een kijkje bij het aanbod van schroeven, spijkers en buis- en koppelsystemen. Ben je op zoek naar een ander product dat je goed kunt gebruiken als je met onze ijzerwaren aan de slag gaat? Ongetwijfeld vind je in onze winkel het juiste product voor je werkzaamheden.

De voordelen van goedkope profielen en platen kopen bij  Brico/Plan-it

Voor een optimale montage en gebruik van onze voordelige profielen en platen, raden wij je aan de gebruiksaanwijzing goed door te nemen. Dit helpt je bij het juist monteren van de ijzerwaren. Als je in onze online shop voor meer dan € 30,- aan profielen en platen koopt, dan bezorgt Brico/Plan-it je bestelling gratis thuis. Stel je het op prijs als wij je voorzien van een professioneel advies? Wij doen ons uiterste best om je te voorzien van de juiste adviezen zodat je met plezier gebruik kunt maken van onze producten.