Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Geleverd in opbergmiddel
 • Gewicht
 • Materiaal
 • Toepassing
 • Volume
 • De beste prijzen
7 producten

Baseline houtrasp set 200mm – 3 stuks
Baseline houtrasp set 200mm – 3 stuks
Raspvijlen

  Handzame grove en fijne raspen via Brico/Plan-it bestellen

  Voor het netjes afwerken van hout of ander materiaal koop je bij Brico/Plan-it voordelig verschillende soorten handige raspvijlen van onder andere Bahco, Stanley en Ironside. Met deze raspen en grove vijlen kan je op eenvoudige wijze houten planken, kunststof plaatwerk of steen vlak raspen, zaagbladen bijscherpen of je gebruikt ze om bramen van metaalwerk af te vijlen. Ook hebben we verschillende raspvijlensets, staalborstels en schaafraspen in het assortiment en verkopen we speciale kettingzaagvijlen voor het scherpen van zaagkettingen. We hebben verschillende modellen, zoals platte raspvijlen, ronde raspen, kabinetraspen en halfronde vijlraspen, en daarbij heb je keuze in verschillende soorten vertanding en structuur; van grof (basterd) naar fijn (zoet). Zo vind je altijd de juiste rasp die je nodig hebt om je klus tot in de puntjes af te maken. 

  Breng je werkstuk in model met een handige raspvijl van Brico/Plan-it

  Vijlen zijn ideaal voor het fijn afwerken van hout of andere materialen, maar heb je toch een grovere vertanding of ‘kap’ nodig om je werkstuk glad te krijgen of om te vormen, dan pak je daarvoor een rasp of raspvijl. Raspen met een ‘enkele kap’, dus met enkele rijen schuine tandjes, gebruik je voor het bewerken van zachte materialen zoals hout, kunststof of zachte steen, terwijl je voor metaal of hard steenmateriaal beter scherpe raspen met een ‘dubbele kap’ kunt nemen omdat deze zijn voorzien van gekruiste rijen tanden die in twee richtingen staan. Als alternatief voor het bewerken van zeer harde materialen, zoals hardsteen, kan je hiervoor ook een goede diamantrasp kopen die vaak langer scherp blijft dan een normale rasp. 

  Topkwaliteit raspvijlen eenvoudig online kopen bij Brico/Plan-it

  Al onze raspen en vijlen zijn stuk voor stuk kwaliteitsgereedschappen die niet alleen prettig in de hand liggen, maar waarbij je ook kunt vertrouwen op een lange levensduur. En daar selecteren wij al de vijlen, staalborstels, raspen en andere handgereedschappen die we verkopen dan ook op, want we willen jou kunnen garanderen dat je van dit gereedschap de komende jaren optimale prestaties mag verwachten. Profiteer dan ook van de garanties en voordelen die we je bieden en koop je raspen voor een voordelige prijs, samen met al het andere gereedschap dat je voor het bewerken van hout, steen of kunststof nodig hebt, in een van onze Brico/Plan-it winkels. Of kies voor het gemak van online je gereedschap bestellen via onze uitgebreide webwinkel.