1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Hamers
 5. Terug naar Rubberhamers

Rubberhamers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Materiaal

  Toepassing

  Vorm

7 producten
Sorteren op:

Sencys rubberhamer 900 gr

15%

korting

Sencys rubberhamer 900 gr

Rubberhamers

Met de kaart

11,

49

9,

76
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Baseline rubberhamer hout 450gr

Baseline rubberhamer hout 450gr

Rubberhamers

Permanent 

lage 

prijs 

6,

29
icon

Aan de slag met de beste rubber hamers

Word in de zomer stralend bruin in je eigen achtertuin. Niets is leuker dan genieten op een terras dat je zelf hebt aangelegd. Bij Brico vind je rubber hamers om de stenen zelf te leggen. Deze hamers worden gebruikt door professionals maar kun je ook gemakkelijk zelf hanteren. Gebruik een rubber hamer om je eigen tuin te bestraten of een pad aan te leggen. Dankzij de rubberen kop sla je tegels niet zomaar kapot en raken de stenen niet beschadigd.

Rubberen hamers voor alle soorten tegels

Hamers met een rubberen kop zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Welke hamer je het beste kan kopen, hangt af van de klus die je uit gaat voeren. Zo zijn er mokers, breekhamers en bankhamers. Kies voor een harde rubberen hamer om dikke zware tegels in de tuin te leggen. Ga je aan de slag met meer kwetsbare stenen? Kies dan voor een zachtere rubberen kop. Een kleinere hamer kun je ook goed gebruiken om lijmverbindingen in houtbewerking aan te kloppen. Al het handgereedschap is gemaakt van duurzaam materiaal voor jarenlang timmerplezier. Kom naar een van de winkels van Brico/Plan-it voor een deskundig advies over het beste klusmateriaal.

Rubber hamer veilig gebruiken

Houd de hamer aan het uiteinde van de steel vast om moeiteloos veel kracht te kunnen zetten. De kop van de hamer is gemaakt van massief hard of zacht rubber. Hierdoor heb je weinig last van trillingen en terugslag. Je voorkomt hiermee blessures aan je handen en armen. Bovendien is het risico op beschadiging aan tegels minimaal. Ga extra veilig aan de slag en draag stevige werkhandschoenen. Je hebt hierdoor meer houvast en je handen blijven schoon. Vergeet niet om ook de rest van je lichaam goed te beschermen. Wanneer je nieuwe tegels in de tuin legt, werk je veel op je knieën. Draag kniebeschermers om nare wondjes te voorkomen. Ondanks de zachte kop van een rubberen hamer, kunnen er altijd splinters vrijkomen. Bij Brico/Plan-it vind je veiligheidsbrillen om je ogen hiertegen te beschermen.

Voordelig online kopen

Op zoek naar handgereedschap van de hoogste kwaliteit? Selecteer de beste hamers in het uitgebreide assortiment van Brico/Plan-it. De rubberen hamers worden zeer scherp ingekocht. Je profiteert dus altijd van een mooie aanbieding. Wil je de hamer online kopen? Online vind je altijd de juiste hamer voor jouw klussen. Ga snel aan de slag en leg in een handomdraai je eigen terras of tuinpad aan.