1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Hamers

Hamers

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  De beste prijzen

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Materiaal

  Toepassing

  Volume (L)

  Vorm

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Aantal functies

  Aantal versnellingen

  Accessoires bijgeleverd

  Accu/batterij noodzakelijk

  Capaciteit accu

  Energiebron

  Geleverd in opbergmiddel

  Inclusief accu/batterij

  Maximale boordiameter beton
  i

  Maximale boordiameter hout (in mm)
  i

  Maximale boordiameter staal (in mm)
  i

  Met accu/batterijcontrolefunctie

  Met lader

  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij

  Nominale maximale toerental
  i

  Slagen per minuut

  Slagkracht
  i

  Type accu/batterij

  Vermogen (in Watt)

  Voltage accu

44 producten
Sorteren op:

Sencys moker glasvezel 1,25kg grijs

Sencys moker glasvezel 1,25kg grijs

Mokers

27,

99
Baseline bankhamer 100gr

Baseline bankhamer 100gr

Bankhamer

Permanent 

lage 

prijs 

4,

79
icon

Een hamer voor elke klus

Hang gemakkelijk een schilderij op, breek een muurtje af of bestraat eenvoudig de tuin. Deuk metaal snel uit of sla nagels moeiteloos in. Sla je slag met hamers van de hoogste kwaliteit! Op brico.be vind je houthamers, rubberhamers, breekhamers en klauwhamers tegen aantrekkelijke prijzen. In het uitgebreide assortiment vind je al het handgereedschap voor elke klus. Heb je een grotere klus? Kies dan voor een hakhamer of breekhamer.

Veilig aan de slag

Heb je een flink karwei te klaren? Een hamer met een glasvezel handgreep beschermt tegen trillingen en schokken. Bovendien zorgt dit handvat voor een stevige grip. Werkhandschoenen bieden nog meer houvast bij het timmeren. Maak je geen zorgen meer dat de hamer zomaar uit je handen glijdt. Draag voor extra bescherming een veiligheidsbril en kniebeschermers tijdens het klussen. Je schermt je lichaam zo goed af voor houtsplinters en vuiligheid. Als je druk aan het werk bent heb je geen zin in rondslingerend materiaal. Draag al je gereedschap daarom bij je in een handige gereedschapsgordel. Zo heb je je hamer, spijkers en schroeven altijd bij de hand. En je hoeft niet meer bang te zijn dat je per ongeluk in een losse spijker stapt.

Duurzame hamers

De hamers zijn gemaakt van de beste materialen en volgens de meest moderne technische inzichten. Je bent zo verzekerd van gereedschap met de beste eigenschappen. De hamers zijn vervaardigd van duurzame grondstoffen voor een extra lange gebruiksduur. Bovendien ontvang je op verschillende hamers een jarenlange garantie bij aankoop. Houd je gereedschap in de beste conditie door deze te bewaren in een handige gereedschapskoffer. Een echte klusjesman kan niet zonder! In de koffer berg je je materiaal gemakkelijk op in de praktische opbergvakken. Door de ruime inhoud bewaar je al je klusgerei bij elkaar. Je houdt de hamers bovendien hiermee ook gemakkelijk buiten het bereik van kinderen.

Vind de beste hamers in de aanbieding

In het uitgebreide voorraad van Brico vind je hamers in alle soorten en maten. Kom naar een van de winkels om de beste hamer voor jouw klus uit te kiezen. Laat je adviseren door onze medewerkers en kom thuis met het perfecte handgereedschap. Bekijk de grote verscheidenheid aan hamers in de aanbieding, passend bij jouw budget. Heb je jouw favoriete hamer op de website gevonden? Bespaar jezelf een tripje naar de winkel door gereedschap online te kopen. De hamers worden dan netjes bij jou thuis bezorgd.