Xyladecor timmerhout bescherming kleurloos 750ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HoutbeschermingXyladecor producten
  • Preventief
  • Insectendodend
  • Diep indringend
  • Op Solvent basis
  • Schimmeldodend

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HoutbeschermingXyladecor producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Grondlaag voor constructiehout. Beschermt het hout preventief en langdurig tegen schimmels, specifiek houtrot en houtworm. Dringt diep door. Lichtbruin. Erk.nr. 3790 B. Actieve bestanddelen: Propiconazool 7,4 g/l en permethrine 0,4 g/l.

EAN: 5410083003488

Inhoud
0.75 L
Toepassing
Buiten
Kleur
Lichtbruin
GHS08GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat propiconazool en IPBC. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires