Splash pH regelaar Maxi 1L

25% korting
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
 • Verhoogt de pH

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
Productomschrijving

Deze zuurtegraadregelaar verhoogt de pH van het water. Het optimaliseert de werking van gechloreerde of gevlokte producten, omdat chloor alleen effectief is als de pH van het water tussen 7,0 en 7,6 ligt. Gebruik testkits om de pH-waarde in de gaten te houden.

Hoe houd je de pH-waarde van het water op peil? Test je zwembadwater regelmatig met behulp van testkits of water teststrips. Als de pH lager is dan 7,2, voeg dan Splash pH regelaar Maxi toe aan het water. De pH wordt verhoogd van 0,2-0,4g tot 25 g/m³, afhankelijk van de aard van het water. Daarna kan je ook het chloorgehalte testen en verfijnen.
Heb je andere onderhoudsproducten nodig voor je zwembad of bubbelbad? Neem een kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico of BricoPlanit winkels.

EAN: 5410539202229

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Aantal doseringen
  1
  Klaar voor gebruik
  Ja
  Volume
  1.3 L
  Samenstelling
  Niet van toepassing
  Rendement per verpakking
  1 m²
  Dosering
  1 m³
  Ecologisch
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Vorm
  Fles
GHS05
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven