Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Zwembaden & accessoires
 4. Terug naar Wateronderhoud

Wateronderhoud

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Wateronderhoudsproducten (36)

  Merken

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

59 producten
Sorteren op:
i

Splash schoonmaakgom Pool'Gom

Splash schoonmaakgom Pool'Gom

Thuisbezorgd / Ophalen

13,

99

per stuk(s) 0,87


 1. 1
 2. 2
 3. 3

Alles om je zwembad te onderhouden

Een zwembad moet mooi en proper zijn, anders wil je er toch niet in zwemmen? Brico en BricoPlanit hebben een breed assortiment aan onderhoudsproducten voor alle grote en kleine klusjes om het zwembad veilig en schoon te houden. We nemen je bij de hand en helpen je het zwembad van je dromen heel het jaar lang zwemklaar te houden.

Help, mijn zwembad is niet schoon

Een zwembad proper houden is een grote klus. Het zwembad zelf kan vuil worden aan de wanden of aan de vloer maar ook het water kan snel aan kwaliteit inboeten. Gelukkig hebben Brico en BricoPlanit een groot assortiment aan producten voor allerlei soorten klussen op maat. Zo zijn er meet kits om de kwaliteit van het water te meten maar ook chloor en andere waterzuiveraars. Naast producten zijn er ook tools als stofzuigers, filters en skimmers om voor een propere zwemomgeving te zorgen.

Maar is het zwembad nu wel veilig?

Natuurlijk zijn sommige producten wat straffer dan andere. Brico en BricoPlanit bieden ook onderhoudsproducten aan zonder chloor die dus kindvriendelijk zijn. Voor meer veiligheid kan je ook altijd bij de zwembad accessoires gaan kijken in de webshop waar een breed scala aan producten worden aangeboden speciaal voor een veilige zwemervaring.

De juiste filter voor je zwembad

Een juiste filter is onmisbaar als je lang een proper zwembad wilt behouden. Bij grotere zwembaden in ons assortiment is vaak een filter inbegrepen. Je kan ook altijd investeren in een nog betere filter of een filter die meer bij je noden aansluit. Zo maken we een onderscheid in zandfilters en patroonfilters. Patroonfilters zijn vaak sterker, in de zin dat ze fijner filteren, maar vragen ook meer onderhoud. Zandfilters nemen vaak iets meer plaats en hebben een backwash waardoor je wat water verliest maar zijn vaak de topkeuze bij de klant omdat het gemakkelijker te onderhouden is. Vergeet niet je filter dus in de gaten te houden of een poetsbeurt nodig is.

 

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten