Splash helderheid O Net 1l

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
  • Voor helder water

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Gebruik Splash O Net Brightener om te genieten van zwemmen in kristalhelder water. Dit product is een aanvulling op chloor.

Hoe verder te gaan? Voer een test uit met een pH-inhoudskit. De zuurgraad moet tussen 7,2 en 7,6 liggen. Begin met 25 ml / m³. Voor permanent onderhoud adviseren wij 5 ml / m³ per week. Bij zwembaden met een patroonfilter mag je het product nooit rechtstreeks aan de skimmer toevoegen. Pas het toe wanneer het water terugkeert naar het zwembad. Merk op dat deze behandeling onvoldoende is om pathogene micro-organismen te behandelen. Daarom raden we ook Splash Superklor Galet en Splash Fast Chlorine aan.

EAN: 5410539201512

catspec_time_to_effect__minutes_
1 min
Dosering
Opstarten: 25ml/m3. Onderhoud: 5ml/m3/week Na gebruik van de product, het is aanbevolen 1uur te wachten voor te zwemmen.
Dosering
1 m³
catspec_time_to_effect__weeks_
1 week
catspec_time_to_effect__hours_
1 u
catspec_ready_for_use_indicator
Ja
Volume
1.31 L
Rendement per verpakking
1 m²
catspec_time_to_effect__days_
1 dag(en)
Aantal doseringen
1
Samenstelling
Niet van toepassing
Ecologisch
Nee
Vorm
Fles
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires