Filteren

31 producten

Central Park bistrotafel Biarritz teak/aluminium 60x60cm
Central Park bistrotafel Biarritz teak/aluminium 60x60cm
Bistroset
Central park bistroset 'Calvi' teak
Central park bistroset 'Calvi' teak
Bistroset
Central Park bistrotafel Belem teak hout 70x70cm
Central Park bistrotafel Belem teak hout 70x70cm
Bistroset

Een fijne bistroset om lekker buiten te zitten

Wil jij ook lekker buiten kunnen eten? Wil je een fijne plek waar je kunt werken, waar huiswerk kan worden gemaakt en kan worden getekend? Heb je een balkon of een terras waar je een leuke bistroset op kunt zetten? Deze sets van een kleine tafel met een paar stoelen hebben het grote voordeel dat ze niet veel plaats innemen, zoals een loungeset of een tuinset maar je wel een heerlijk comfortabel plekje buiten geven waar je heerlijk kunt zitten. Zo heb je in een handomdraai een lekker plekje met een balkonset, bijvoorbeeld op het balkon om met z’n tweeën te eten en lekker na te tafelen op een warme zomeravond.

Heeft Brico een bistroset aanbieding op het moment?

Bij Brico/Plan-It vind je heel veel bistrosetje. Niet alleen in de winkel, maar ook online kun je in alle rust alle bistrotafeltjes en bistrostoel bekijken. Ze hebben een eigen plekje tussen onze andere tuinmeubels. En je vindt al onze bistrosets online. Veel winkels hebben niet altijd alle tuinmeubelen op voorraad, omdat tuinartikelen veel ruimte innemen. Online kijken is dus een slimme manier om al onze bistrosets te bekijken. Is er een bistroset aanbieding in de winkel? Dan kun je daar natuurlijk ook gewoon online van profiteren. Of je nu kiest voor in de winkel of online kopen, je kunt profiteren van dezelfde geldende bistroset aanbieding.

Online kopen en jouw bistroset thuisbezorgd krijgen

Op onze website kun je in alle rust alle bistrosets bekijken en vergelijken. Zie je de bistroset die perfect op jouw terras past of bij jou op het balkon prima zou staan? Dan kun je deze ook meteen online kopen bij Brico/Plan-It. Wel zo gemakkelijk, want we bezorgen je bistroset netjes bij jou thuis. Zo bespaar je jezelf een hoop gesjouw.