Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Tuinmeubelen

Laat je familie en vrienden comfortabel relaxen en ontspannen in je tuin of op je terras in één van onze tuinmeubelen. Eten en drinken gaat natuurlijk ook vlotter op tuintafels en tuinstoelen die aangenaam zitten en plaats genoeg bieden. 

Maak je tuin helemaal af met een loungeset, bistrosettuinbankpicknicktafels en tuinkussens. Ook op een klein balkon kan je genieten met een bistroset, leuke terrasstoelen of een zitbank. Vergeet trouwens geen beschermhoes, zo kan je tuinset een paar jaar mee! 

 

Organiseer je tuinfeest met bubbel(s)

Geniet jij binnenkort ook met je vrienden of familie van het mooie weer? Groot gelijk! Wij helpen je alvast met de voorbereidingen van je tuinfeest met bubbel(s).

Voorbereidingen treffen

Hoe maak je een klein balkon gezellig?

Heb je geen grote tuin? Geen probleem! Er is namelijk niet veel ruimte nodig om het buiten gezellig te maken. Ook op een bescheiden balkon kun je genieten van een ontbijt of een aperitiefje of kun je gewoon wat zonnen. Met deze tips maak je het zelfs op het kleinste balkon supergezellig.

Mijn balkon gezellig maken

Hoe kies je het juiste materiaal voor je tuinset?

Het aanbod tuinmeubels kan overweldigend zijn. Maar wat je stijl ook is, je vindt vast en zeker je ding! Laat je niet alleen verleiden door de huidige trends of door de look van een tuinset. Bekijk ook of het materiaal voldoet aan je eisen. Iedere materiaalsoort heeft immers zijn eigen voor- en nadelen.

Ontdek de materialen
Hoe bescherm je tuinmeubels?

Hoe houten tuinmeubels onderhouden?

Wil je ook volgend jaar nog plezier beleven aan je meubels, dan is het belangrijk om ze correct schoon te maken en ze te beschermen.

Ontdek hoe!

Tuinmeubelen geven vorm aan je zomer

Zin om deze zomer weg te zakken in jouw loungeset? Laat je familie en vrienden comfortabel relaxen in je tuin of op je terras in één van onze tuinmeubelen. Eten en drinken gaat natuurlijk ook vlotter op tuintafels en tuinstoelen die aangenaam zitten en plaats genoeg bieden. Het meest uitgebreide assortiment aan goedkope tuinmeubelen, dat vindt je bij ons. Maak je tuin helemaal af met een bistroset, tuinbank, picknicktafels en tuinkussens.

Online bestellen, super handig!

Vaak zijn tuinmeubels groot en zwaar, dat maakt het erg onhandig om ze te transporteren. Geen nood, tegenwoordig kan je een groot deel van ons assortiment tuinmeubelen gewoon bij jou thuis laten leveren! Je herkent de producten die in aanmerking komen voor levering aan huis aan het kleine gele logo met een vrachtwagen in. Bestel dus online en haal het af in de winkel of, nog beter, laat je tuinmeubelen aan huis leveren!

Bekijk en vergelijk ons assortiment. Haal inspiratie op

Je kan op de website eenvoudig meerdere producten naast elkaar zetten en de prijs, grootte en andere eigenschappen vergelijken. Je kan ook wat inspiratie op doen op ons inspiratie pagina’s of klustips! Bijvoorbeeld voor het onderhouden van je tuinmeubelen, die natuurlijk onderhevig zijn aan de grillen van de natuur, zoals wind en regen.

Je kan natuurlijk nog altijd naar de winkel gaan en advies vragen aan het deskundige personeel. Zo kom je niet alleen met de benodigde spullen, maar ook met inspiratie en kennis van zaken de winkel uitgestapt!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten