image_1

Gardena telescopische takkenschaar StarCut410Plus 32mm

 • Gemakkelijke en accurate bediening
 • Flexibel met telescopische handgreep
 • Maximale snoeidiameter van 32 mm

Toon specificaties
Productomschrijving
De nieuwe Gardena telescopische boom- en takkenschaar StarCut 410 plus is de specialist voor het onderhoud van hoge bomen en struiken. Hij heeft een telescopische aluminium steel die traploos kan worden versteld van 230 tot 410 cm. Dit maakt de Gardena Telescopische StarCut 410 plus nog flexibeler in gebruik en biedt een bereik van maximaal 6,5 m, inclusief de lengte van de gebruiker. De 12-voudige transmissie zorgt voor krachtig snoeien van takken met een diameter tot 32 mm.

De nieuwe verstelbare haak voor het verwijderen van afgesneden takken zorgt voor extra comfort tijdens boomonderhoud. Hiermee kunt u gezaagde takken zonder problemen van de kronen van bomen verwijderen. De Gardena Telescopische StarCut 410 plus heeft een intern mechanisme voor katroloverbrenging dat voorkomt dat het tijdens het snoeien in takken blijft haken. De extra lichte en slanke snijkop maakt handig en gericht snijden zelfs in de buurt van de kofferbak mogelijk. De snijhoek kan individueel vanaf de grond worden aangepast.

De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand bij het zagen en garanderen een eenvoudige reiniging. De trekhuls met de slipstop en een extra T-hendel zorgen voor een aangename en veilige bediening. De Gardena Telescopische StarCut 410 plus is 'Made in Germany'. De 25-jarige garantie garandeert de beste kwaliteit.

EAN: 4078500028332

Specificaties
 • Algemeen
  Maximale takdikte
  32 mm
  Type snoeischaar
  Bypass jonge takken
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Aluminium
  Lengte snijblad
  0 mm
 • Gebruiksgemak
  Met softgrip
  Nee

Alternatieven