image_1

Gardena takkenschaar StarCut160Plus 32mm

 • Gemakkelijke en accurate bediening
 • Flexibel met telescopische handgreep
 • Maximale snoeidiameter van 32 mm

Toon specificaties
Productomschrijving
De Gardena boom- en takkenschaar StarCut 160 plus is de specialist voor boomonderhoud. Met een lengte van 160 cm is eenvoudig en veilig zagen van de grond zonder ladder mogelijk. De 12-voudige transmissie zorgt voor krachtig zagen van takken met een diameter tot 32 mm. De nieuwe, verstelbare haak voor het verwijderen van afgezaagde takken biedt extra comfort. Hiermee kan je gezaagde takken zonder problemen van de kronen van bomen verwijderen.

De Gardena StarCut 160 plus heeft een intern katroltransmissiemechanisme dat voorkomt dat het tijdens het snoien in takken blijft haken. De extra lichte en slanke snijkop maakt handig en gericht snoeien zelfs bij de stam mogelijk. De snijhoek kan individueel vanaf de grond worden aangepast. De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand bij het zagen en garanderen een eenvoudige reiniging.

De trekhuls met slipstop en een extra T-hendel zorgen voor een aangename en veilige bediening en nog meer bereik. Dit bereik bedraagt in totaal ca. 3,5 m inclusief de lengte van de gebruiker. De Gardena StarCut 160 plus is 'Made in Germany'. De 25-jarige garantie garandeert de beste kwaliteit.

EAN: 4078500028370

Specificaties
 • Algemeen
  Maximale takdikte
  32 mm
  Type snoeischaar
  Bypass jonge takken
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Aluminium
  Lengte snijblad
  0 mm
 • Gebruiksgemak
  Met softgrip
  Nee

Alternatieven