1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Graaf- en woelgereedschap
 5. Terug naar Scheppen & Spaden

Scheppen & Spaden

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Materiaal

  Met handgreep

43 producten
Sorteren op:

Central Park tuinschepje ‘L’ 8,5 cm

15%

korting

Central Park tuinschepje ‘L’ 8,5 cm

Scheppen & Spaden

Met de kaart

8,

29

7,

04
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Baseline schop Nr. 2 24cm

Baseline schop Nr. 2 24cm

Scheppen & Spaden

Permanent 

lage 

prijs 

15,

49
icon

Scheppen voor iedere tuinier

Heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan kun je niet zonder een professionele schep. Of je nu op zoek bent naar een tuinschepje om bloembollen mee te planten of een spade om te grond mee om te woelen, bij Brico/Plan-it vind je scheppen voor iedere klus in de tuin.

De beste scheppen voor iedere klus

Een ergonomisch vormgegeven tuinschepje is zeer geschikt om plantjes in perken of bloembakken te planten of te verplaatsen. De schep ligt zeer comfortabel in de hand en met het speciaal vormgegeven handvat werk je snel en gemakkelijk. Heb je een grotere klus te klaren? Ook hiervoor vind je de perfecte scheppen bij Brico/Plan-it. Kijk bijvoorbeeld eens naar een robuuste spade. Hiermee kun je grond moeiteloos losmaken, verwijderen of verplaatsen. Graven gaat een stuk gemakkelijker door de handgrepen met zachte kunststof componenten. De schep is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft hierdoor een extra lange levensduur. Na het klussen berg je de schep op in een handige gereedschapshouder. Hiermee houd je je tuingereedschap buiten het bereik van kinderen. En kun je je schep weer gemakkelijk terugvinden voor een volgende tuinklus. Kijk eens naar de handige gereedschapshaken waarmee je het materiaal op iedere hoogte kunt ophangen in de schuur. Of hang een grote schep, schoffel en hark handig op aan een rails met rubberen klemrollen.

Scheppen in de aanbieding in de winkel of online kopen

Ben je op zoek naar de beste schop voor jouw klus? Kom naar een van de winkels van Brico/Plan-it en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment. Bij Brico/Plan-it vind je schepppen voor iedere portemonnee en voor elk budget. Kijk ook meteen eens naar al het andere tuingereedschap in de aanbieding. Zo kun je direct kiezen uit de ruime voorraad planters, schoffels en woelers. Zo heb je direct alles compleet om in de tuin aan de slag te gaan. Weet je al precies wat je wilt hebben? Selecteer jouw favoriete producten op Brico/Plan-it.be. Wanneer je online koopt, worden alle producten gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.