1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenspeelgoed
 4. Terug naar Trampolines

Trampolines

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Vorm

  Opvouwbaar

  Materiaal van de structuur

  Diameter (mm)

  Accessoires bijgeleverd

  Bevestiging/aanbreng methode

  Kleur

  Materiaal

  Type materiaal

  Draagcapaciteit

94 producten
Sorteren op:

Trampoline met net ø244cm rond

42%

korting

Trampoline met net ø244cm rond

Trampolines

225,

-

129,

-
EXIT Trampoline Silhouette Ø244cm rond

Alleen online

20%

korting

EXIT Trampoline Silhouette Ø244cm rond

Trampolines

Met de kaart

369,

-

295,

20

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Trampoline: een grote wens voor ieder kind
Ben je op zoek naar een trampoline om te kopen, om je kinderen een speeltoestel te geven waarmee ze zich uren zullen vermaken? Trampolines zijn een slimme keuze als jouw kinderen het leuk vinden om lekker actief buiten te spelen. Het springen op de trampoline is niet alleen leuk, het is ook een activiteit waar je kinderen veel aan kunnen hebben. Trampolinespringen zorgt ervoor dat ze op een hele leuke manier een goed gevoel voor evenwicht ontwikkelen. En natuurlijk versterken ze alle spieren die ze gebruiken bij het springen. Een trampoline is dus een mooi toestel om ze heerlijk buiten te laten spelen. 

Trampolines zijn leuk voor kleine en grote kinderen
Trampolines zijn leuk voor iedereen! Het mooie aan een trampoline in de tuin is dat zowel kleine kinderen als de grote veel lol hebben in het springen. Waar de kleintjes veel plezier beleven aan het lekker stuiteren en springen, kunnen grotere kinderen speciale sprongen maken, zoals salto’s. Heb je kleine kinderen thuis? Willen jouw kinderen moeilijke sprongen oefenen? Zorg wel dat ze goed beschermd zijn als ze aan het springen zijn, door niet alleen een trampoline te kopen, maar ook een goed trampolinenet aan te schaffen. Dit net zorgt ervoor dat je kind niet van de trampoline kan vallen, ook niet bij een scheve sprong. 

Jouw trampoline kun je ook online kopen

Een trampoline is een groot ding en kan behoorlijk onhandig zijn om te vervoeren. Wil je niet sleuren met dit speeltoestel? Dan bestel je de trampoline die jij wilt toch gewoon online bij ons! Je kan niet alleen online kijken en vergelijken, maar ook trampolines kopen. Bestel de trampoline, het trampolinenet en de andere dingen die je nodig hebt, dan bezorgen wij alles bij je thuis.