Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Buitenspeelgoed

De kleintjes kunnen zich uren vermaken in de zandbak of op de glijbaan. En zijn ze wat groter? Dan kunnen ze al hun energie kwijt op de trampoline of in een speeltoestel met klimrek, schommel en touwladder. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je kind een fijne eigen speelplek in je tuin te geven. Bij Brico hebben we leuke en veilige speeltoestellen voor verschillende leeftijden.

Buitenspeelgoed voor jouw kinderen
De kleintjes kunnen zich uren vermaken in de zandbak of op de glijbaan. En zijn ze wat groter? Dan kunnen ze al hun energie kwijt op de trampoline of in een speeltoestel met klimrek, schommel en touwladder. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je kind een fijne eigen speelplek in je tuin te geven. We hebben leuke en veilige speeltoestellen voor verschillende leeftijden.

Veiligheid bij buitenspeelgoed
Heb je een mooi klimhuisje op het oog? Of een toestel met schommels en touwladders? Natuurlijk is het fantastisch voor je kinderen om zelf een zo mooi speeltoestel in de tuin te hebben. Maar let wel op dat het spelen ook veilig is. Rubber tegels onder een klimrek zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze veel minder hard terecht komen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten