1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenspeelgoed
 4. Terug naar Schommels

Schommels

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Volume (L)

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Afwerking

  Antislip

  Materiaal

  Type materiaal

  Bevestiging/aanbreng methode

  Draagcapaciteit

  Kleur

  Vorm

  Materiaal van de structuur

  Diameter (mm)

  Dikte

  Serie
  i

32 producten
Sorteren op:

SwingKing dubbele schommel Lucy 270x280x245cm

Op bestelling

25%

korting

SwingKing dubbele schommel Lucy 270x280x245cm

Schommels

Met de kaart

289,

-

216,

75
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Heerlijk spelen met schommels in de tuin


Wil je graag dat je kinderen lekker bij jullie in de tuin kunnen spelen? Van een schommel hebben ze heel veel plezier. Heerlijk schommelen en buiten zijn. Schommels, trampolines en glijbanen maken je tuin nog leuker. En als je de schommel handig plaatst, hoeft deze helemaal niet veel ruimte in te nemen. Bij Brico/Plan-it heb je heel veel keuze in schommels. Heb je plaats voor een compleet klimrek met een schommel en glijbaan? Wil je alleen een schommelschommeltoestel kopen, het liefst eentje, die niet veel plaats in neemt en die je gemakkelijk kunt bevestigen? Of heb je al een goede plaats om een schommel op te hangen, bijvoorbeeld aan een stevige boomtak of aan een overhangende balk en heb je alleen de schommel zelf nog nodig? Kijk gelijk op onze website, daar hebben we ze allemaal voor je staan.

Schommels online kopen bij Brico/Plan-it


Klimrekken, schommeltoestellen en ander groot buitenspeelgoed heeft niet iedere Brico/Plan-it winkel standaard in het assortiment. Je kunt je voorstellen dat kleine winkels simpelweg geen plaats hebben om al deze grote toestellen neer te zetten. Maar er is wel een plek waar je alle schommels en ander speelgoed altijd kunt bekijken, dat is op onze website. Kijk daar in alle rust van achter je computer welke schommels we voor je hebben. En heb je een mooie gevonden? Dan kun je deze gelijk online kopen. Wij bezorgen je zware schommeltoestel dan netjes bij jou in de tuin.

Schommels in het echt zien en advies over het plaatsen


Misschien wil je de schommels toch even in het echt zien. Wil je ons advies over de juiste, veilige plaatsing van een schommel? Of heb je vragen? Dan is het handig om toch even naar een van onze winkels te komen. Informeer wel vooraf even of we de schommels, die jij wilt bekijken ook echt daar hebben staan.