Filteren

14 producten

  Ferm vlakschuurmachine PSM1027 135W
  Op bestelling
  Ferm vlakschuurmachine PSM1027 135W
  Vlakschuurmachines
  Xceed vlakschuurmachine 'EX15FS' 150W
  Xceed vlakschuurmachine 'EX15FS' 150W
  Vlakschuurmachines
  Ferm vlakschuurmachine PSM1013 220W
  Op bestelling
  Ferm vlakschuurmachine PSM1013 220W
  Vlakschuurmachines
  Ferm vlakschuurmachine PSM1024 180W
  Op bestelling
  Ferm vlakschuurmachine PSM1024 180W
  Vlakschuurmachines

   Moet je grote oppervlakten te lijf gaan in hout of metaal, dan is de vlakschuurmachine jouw keuze. Brico/Plan-it voorziet gelukkig een rijk en kwalitatief aanbod van deze toestellen. De beste merken worden hier aangeboden aan de beste prijzen. De beste en goedkoopste vlakschuurmachines, die kun je bestellen bij Praxis.

   De Brico-Plan-it vlakschuurmachines

   Ga je geen grote oppervlakten schuren of moet je net hoekjes en kanten afwerken, dan breng je misschien eerst een bezoek aan onze sectie schuurmachines, waar je ook meer specifieke toestellen kunt terugvinden. Zij maken dan op zich weer deel uit van onze grotere verzameling gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap, waar je ongetwijfeld de rest van de apparaten en de toebehoren vindt voor jouw klus. Op het gebied van vlakschuurmachines biedt Brico/Plan-it je een rijk en vooral kwalitatief aanbod van topmerken zoals Bosch, Worx, Makita, Black & Decker, Bosch Professional, Ferm, Hitachi, Rockwell en Xceed. Voor incidenteel gebruik zijn bijvoorbeeld de machines van Exceed uiterst geschikt. Zij bieden je een prima kwaliteit aan uitzonderlijk lage prijzen. Maar ook een optimale graad van gladheid en afwerking hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst bijvoorbeeld de Bosch PSS 200 A. Met een motor van 200 Watt en een schuurvlak van 92 x 182 mm helpt dit toestel je een heel eind op weg. De ingebouwde stofzuiger met microfilter zorgt daarbij voor een zuivere werkomgeving. Klittenband zorgt voor een eenvoudige wisseling van schuurbladen. Bovendien ligt deze machine ook bij linkshandigen goed in de hand.

   Een topper in ons aanbod is dan weer de Bosch GSS23ae. Dit toestel is voorzien van het Easy Fit systeem, waardoor de spanning van het schuurvel automatisch constant wordt gehouden. Zo krijg je perfect vat op je klus en vermijd je scheuren en overbodige trillingen. Het resultaat is een optimale interactie tussen schuurblad en werkoppervlak.

   Je Brico/Plan-it vlakschuurmachine gebruiken

   Terwijl de deltaschuurmachine hoeken en kanten voor zijn rekening neemt, helpt de vlakschuurmachine je met grotere oppervlakten zoals deuren, vloeren of traptreden. Dankzij de hoge snelheid van het schuurvlak schuur je gelijkmatig en zonder veel inspanning. Je kunt deze apparaten zo meestal zelfs bedienen met één hand. Met een stofzakje werk je stofvrij. Vlakschuurmachines worden voorts vaak opgedeeld al naargelang het formaat van de schuurzool: klein, breed (115 x 280 mm) en middelgroot (93 x 185 mm).