Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Schuurmachines

 • Ferm excentrische schuurmachine ‘ESM1010’ 430 W

  Deze Ferm excentrische schuurmachine is uitgerust met een 430W motor en heeft een variabele snelheid tussen de 5.000 en 13.000 toeren per minuut. Dit maakt de schuurmachine de ideale power tool voor het schuren van deuren, schuttingen of zelfs vloeren. De excentrische schuurmachine wordt verkocht met 6 schuurvellen van verschillende korrelgrote, zodat je meteen aan de slag kunt. Dankzij de klittenband bevestiging kun je snel en eenvoudig wisselen van schuurvel. De excentrische schuurmachine is voorzien van variabele snelheden, waardoor je de machine nauwkeurig kunt aanpassen op het te bewerken materiaal. Zo bereik je altijd het gewenste resultaat. Naast krachtig, is deze excentrische schuurmachine ook comfortabel in gebruik, dankzij de 3 meter lange snoer en ergonomische ontwerp met soft grip handgreep. Urenlang achter elkaar doorwerken is geen probleem met deze gebruiksvriendelijke power tool. Het stof dat vrijkomt wordt meteen opgevangen door de stofzuigaansluiting, die jouw werkomgeving altijd overzichtelijk houdt.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Bosch Professional excentrische schuurmachine ‘GEX125-1’ 250 W

  Deze excentrische schuurmachine van Bosch Professional is ideaal geschikt voor het comfortabel schuren in eender welke werkpositie. De constructie is compact en ergonomisch met grote softgripvlakken voor een uitstekend werkcomfort. Hij beschikt over een stofafzuiging en inclusief ontvangt u een opbergkoffer en 3 schuurvellen.

  Vergelijk dit product
  169.00
 • Ferm vlakschuurmachine ‘PSM1029P’ 300 W

  Deze krachtige schuurmachine van Ferm is door zijn rechthoekige schuurzool erg geschikt voor het schuren van grote rechte oppervlakken. De schuurmachine schuurt in één oogwenk trappen, deuren en vloeren egaal glad. Deze krachtige machine is uitgerust met een 300 W motor en een 4 meter lange rubber stroomkabel voor optimaal werk comfort. Hij beschikt over een actieve stofafzuiging met stofopvangzak zodat je stofarm aan het werk kunt.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Worx bandschuurmachine ‘WX661.1’ 950 W

  Deze bandschuurmachine van Worx is ideaal geschikt voor het snel schuren van verschillende soorten oppervlakten. Dankzij zijn toerental regeling kan de snelheid vooral worden ingesteld zodat je op een optimale manier je werkstuk kunt aanpassen. Bovendien beschikt de machine ook over een automatische bandcentrering waardoor de schuurband niet afwijkt.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Wesco bandschuurmachine ‘WS4360’ 850 W

  Met de bandschuurmachine van Wesco kunt u grote oppervlaktes schuren zoals deuren of tafels. Deze schuurmachine is zeer eenvoudig in zijn bediening en u kunt de schuurbanden op een eenvoudige en snelle manier verwisselen.

  Vergelijk dit product
  69.99

Schuurmachines van o.a. Bosch, Black & Decker en Makita

Professionele schuurmachines voor een optimaal resultaat

Schuren een vervelende klus? Niet met de professionele schuurmachines van Brico! Wij bieden een veelzijdig aanbod van schuurmachines. Van grote wanden tot lastige hoekjes: onze schuurmachines maken alles snel en eenvoudig egaal glad. Gebruik de schuurmachine om hout, kunststof, lak, verf, plamuur en zelfs metaal weer egaal te krijgen. Schuren wordt weer leuk met Brico/Plan-it!

Ontdek onze schuurmachines van bekende topmerken

Trappen, kozijnen, deuren en wanden: zo nu en dan kunnen ze wel een nieuw likje verf gebruiken. Verwijder wel, voordat je begint met schilderen, eerst oude verfresten en plamuur met een schuurmachine. Ga jij binnenkort iets schuren? Bij Brico kun je verschillende schuurmachines kopen van diverse topmerken, zoals Bosch, Black en Decker, Hitachi en FERM. Of je nu een klein of ruim budget hebt, Brico biedt schuurmachines tegen afwisselende prijzen.

Welke schuurmachine heb ik nodig voor mijn klus?

Wanneer je een schuurmachine wilt kopen, kun je kiezen uit diverse type schuurmachines. Elke type heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zijn bandschuurmachines en vlakschuurmachines ideaal voor het schuren van grote oppervlakten zoals wanden, vloeren en deuren. Een delta schuurmachine is dankzij zijn compacte omvang weer de beste keuze als je kleine hoekjes en bochten moet schuren. Naast deze schuurmachines kun je bij Brico/Plan-it ook een handpalm en excentrische schuurmachine kopen. De machines zijn voorzien van een twee tot drie meter lang snoer. Voor meer bewegingsvrijheid gebruik je een verlengsnoer.

Een schuurmachine huren voor één dag

Vrijwel alle schuurmachines zijn voorzien van een klittenband hechting. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen van schuurpapier en snel schakelen tussen klussen. Gebruik voor grof schuurwerk schuurpapier met grove korrel (60) en voor fijn schuurwerk schuurpapier met een korrel van minimaal 120. Let op, tijdens het schuren komt veel stof vrij, dus draag een mondkapje. Moet je een kleine schuurklus verrichten en vind je het zonde om een schuurmachine te kopen? Brico/Plan-it biedt de mogelijkheid om schuurmachines voor een korte tijd te huren. Reserveer online en haal de machine op in de winkel.