Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Schuurmachines

 • Ferm excentrische schuurmachine ‘ESM1010’ 430 W

  Deze Ferm excentrische schuurmachine is uitgerust met een 430W motor en heeft een variabele snelheid tussen de 5.000 en 13.000 toeren per minuut. Dit maakt de schuurmachine de ideale power tool voor het schuren van deuren, schuttingen of zelfs vloeren. De excentrische schuurmachine wordt verkocht met 6 schuurvellen van verschillende korrelgrote, zodat je meteen aan de slag kunt. Dankzij de klittenband bevestiging kun je snel en eenvoudig wisselen van schuurvel. De excentrische schuurmachine is voorzien van variabele snelheden, waardoor je de machine nauwkeurig kunt aanpassen op het te bewerken materiaal. Zo bereik je altijd het gewenste resultaat. Naast krachtig, is deze excentrische schuurmachine ook comfortabel in gebruik, dankzij de 3 meter lange snoer en ergonomische ontwerp met soft grip handgreep. Urenlang achter elkaar doorwerken is geen probleem met deze gebruiksvriendelijke power tool. Het stof dat vrijkomt wordt meteen opgevangen door de stofzuigaansluiting, die jouw werkomgeving altijd overzichtelijk houdt.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Bosch Professional excentrische schuurmachine ‘GEX125-1’ 250 W

  Deze excentrische schuurmachine van Bosch Professional is ideaal geschikt voor het comfortabel schuren in eender welke werkpositie. De constructie is compact en ergonomisch met grote softgripvlakken voor een uitstekend werkcomfort. Hij beschikt over een stofafzuiging en inclusief ontvangt u een opbergkoffer en 3 schuurvellen.

  Vergelijk dit product
  159.00
 • Ferm vlakschuurmachine ‘PSM1029P’ 300 W

  Deze krachtige schuurmachine van Ferm is door zijn rechthoekige schuurzool erg geschikt voor het schuren van grote rechte oppervlakken. De schuurmachine schuurt in één oogwenk trappen, deuren en vloeren egaal glad. Deze krachtige machine is uitgerust met een 300 W motor en een 4 meter lange rubber stroomkabel voor optimaal werk comfort. Hij beschikt over een actieve stofafzuiging met stofopvangzak zodat je stofarm aan het werk kunt.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Ferm vlakschuurmachine ‘PSM1027’ 135 W

  Deze Ferm PSM1027 vlakschuurmachine is de geschikte machine voor het schuren van grote oppervlakken als traptreden, een kast of complete deur. Zo leg je met deze machine binnen een handomdraai de basis voor de meest strakke schilderresultaten. Hij heeft een vermogen van 135W. Deze vlakschuurmachine is voorzien van een stofzuigadapter waarop je een stofzak kunt aansluiten zodat je stofvrij kunt werken. Een vlakschuurmachine kan gebruikt worden voor het schuren van rechte oppervlakken zoals deuren en muren. Net als de deltaschuurmachine is hij handzaam in gebruik. Het grote schuurvlak beweegt heen en weer, zodat u het gehele oppervlak zonder al te veel moeite gelijkmatig schuurt. Zowel oppervlakken van hout, kunststof en metaal kunnen prima geschuurd worden. Houdt bij het schuren van de ondergrond wel rekening met het kiezen van de juiste soort schuurpapier.

  Vergelijk dit product
  54.99
 • Ferm bandschuurmachine ‘BSM1024’ 950 W

  Met de Ferm bandschuurmachine schuur je eenvoudig en snel grote oppervlakken, zoals vloeren, muren en plafonds op. Deze schuurmachine is door zijn schuurband uiterst geschikt voor zwaardere schuurklussen zoals het verwijderen van dikke verflagen en het opschuren van houten vloeren. Deze BSM1024 schuurmachine beschikt over een krachtige 950 Watt motor met een instelbare bandsnelheid tot 380 meter per minuut, waarmee de machine nauwkeurig aangepast kan worden naar het te schuren materiaal. Door de meegeleverde klemmen is de bandschuurmachine ook eenvoudig op de werktafel te monteren en stationair te gebruiken. Hij is uitgerust met een snel wissel systeem, waardoor je snel en eenvoudig van schuurband kunt wisselen. Tijdens het schuren komt er natuurlijk veel stof vrij. Dit wordt echter meteen opgevangen door de meegeleverde stofzak die achterop de bandschuurmachine is gemonteerd. Zo werk je altijd in een schone en overzichtelijke omgeving.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Worx bandschuurmachine ‘WX661.1’ 950 W

  Deze bandschuurmachine van Worx is ideaal geschikt voor het snel schuren van verschillende soorten oppervlakten. Dankzij zijn toerental regeling kan de snelheid vooral worden ingesteld zodat je op een optimale manier je werkstuk kunt aanpassen. Bovendien beschikt de machine ook over een automatische bandcentrering waardoor de schuurband niet afwijkt.

  Vergelijk dit product
  99.99

Schuurmachines van o.a. Bosch, Black & Decker en Makita

Professionele schuurmachines voor een optimaal resultaat

Schuren een vervelende klus? Niet met de professionele schuurmachines van Brico! Wij bieden een veelzijdig aanbod van schuurmachines. Van grote wanden tot lastige hoekjes: onze schuurmachines maken alles snel en eenvoudig egaal glad. Gebruik de schuurmachine om hout, kunststof, lak, verf, plamuur en zelfs metaal weer egaal te krijgen. Schuren wordt weer leuk met Brico/Plan-it!

Ontdek onze schuurmachines van bekende topmerken

Trappen, kozijnen, deuren en wanden: zo nu en dan kunnen ze wel een nieuw likje verf gebruiken. Verwijder wel, voordat je begint met schilderen, eerst oude verfresten en plamuur met een schuurmachine. Ga jij binnenkort iets schuren? Bij Brico kun je verschillende schuurmachines kopen van diverse topmerken, zoals Bosch, Black en Decker, Hitachi en FERM. Of je nu een klein of ruim budget hebt, Brico biedt schuurmachines tegen afwisselende prijzen.

Welke schuurmachine heb ik nodig voor mijn klus?

Wanneer je een schuurmachine wilt kopen, kun je kiezen uit diverse type schuurmachines. Elke type heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zijn bandschuurmachines en vlakschuurmachines ideaal voor het schuren van grote oppervlakten zoals wanden, vloeren en deuren. Een delta schuurmachine is dankzij zijn compacte omvang weer de beste keuze als je kleine hoekjes en bochten moet schuren. Naast deze schuurmachines kun je bij Brico/Plan-it ook een handpalm en excentrische schuurmachine kopen. De machines zijn voorzien van een twee tot drie meter lang snoer. Voor meer bewegingsvrijheid gebruik je een verlengsnoer.

Een schuurmachine huren voor één dag

Vrijwel alle schuurmachines zijn voorzien van een klittenband hechting. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen van schuurpapier en snel schakelen tussen klussen. Gebruik voor grof schuurwerk schuurpapier met grove korrel (60) en voor fijn schuurwerk schuurpapier met een korrel van minimaal 120. Let op, tijdens het schuren komt veel stof vrij, dus draag een mondkapje. Moet je een kleine schuurklus verrichten en vind je het zonde om een schuurmachine te kopen? Brico/Plan-it biedt de mogelijkheid om schuurmachines voor een korte tijd te huren. Reserveer online en haal de machine op in de winkel.