Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Materiaal
 • Hoogte
 • Type
 • Breedte
 • Diepte
 • Lengte
13 producten

  Wolfcraft uitbreidingsset
  Wolfcraft uitbreidingsset
  Ladenkasten
  Wolfcraft wandset
  Wolfcraft wandset
  Ladenkasten
  Wolfcraft kastset 40 cm
  Wolfcraft kastset 40 cm
  Ladenkasten

   Goedkope ladekasten kopen? Dit doe je natuurlijk bij Brico/Plan-it. Ze zijn ideaal om al je gereedschap in op te bergen. Los slingerende materialen behoren daarmee tot de verleden tijd. Mooie ladekasten koop je voordelig en snel bij Brico/Plan-it. De kasten zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Schroeven, spijkers en boortjes worden op deze wijze zorgvuldig opgeborgen en bewaard. Als je de volgende keer je ijzerwaren nodig hebt, zijn ze overzichtelijk te vinden in een ladekast van Brico/Plan-it. Een ladekast koop je daarom gemakkelijk online in de online shop van Brico/Plan-it. Neem je regelmatig je ijzerwaren mee naar een klus? Kies dan voor een gereedschapskoffer.

   Het gemak van ladekasten voor ijzerwaren

   IJzerwaren die door de gehele schuur of garage verspreid liggen, zorgen voor veel ongemak en frustratie. Dit probleem kun je verhelpen door gebruik te maken van een ladekast van Brico/Plan-it of een ander soort opbergsysteem. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld een exemplaar met 35 laden. Niet alleen voor de beste ladekast ben je bij Brico/Plan-it aan het goede adres, juist ook voor de inhoud van de kast. Wil je je aankoop compleet maken? Kijk dan ook bij het aanbod van ijzerwaren zoals schroeven, spijkers en boortjes. Plaats voor 15:00 uur een bestelling in de webshop van Brico/Plan-it, dan heb je je ladekast de volgende dag al in huis. Kortom, Brico/Plan-it is de bouwmarkt voor jou en al je ijzerwaren!

   Zelf een ladekast in elkaar zetten

   Een goedkope ladekast van Brico/Plan-it is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Bij elke aankoop die je doet in onze online shop zit een gebruiksaanwijzing. Wil je meerdere exemplaren bestellen? Dit is uiteraard mogelijk. Wacht niet te lang met bestelling, maar koop je ladekast online bij Brico/Plan-it. Je profiteert dan direct van een aantal belangrijke voordelen. Je hebt de keuze uit meer dan 65.000 producten en bovendien krijg je 90 dagen bedenktijd bij het doen van een aankoop.