Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Aankoopmogelijkheden
  • Materiaal
  • Type
  • Lengte

Splitpennen kopen bij Brico/Plan-it

Splitpennen komen overal en altijd wel van pas, bij het knutselen of bijvoorbeeld voor borging van moeren. Bij Brico/Plan-it koop je splitpennen voor de kleine en grote klus, dus of je nu voor je hobby of voor een serieuze klus splitpennen zoekt, bij Brico/Plan-it vind je ze in alle soorten en maten. Ook andere ijzerwaren en bevestigingsmaterialen zoals schroeven, spijkers en scharnieren koop je voordelig bij Brico/Plan-it.

Gebruik splitpennen

Splitpennen worden gebruikt als bevestigingsmateriaal. Het zijn metalen pennen en ze bestaan uit een knop en twee staafjes. Ze worden veel gebruikt om twee materialen aan elkaar vast te maken. Hiervoor wordt een gaatje in het materiaal gemaakt. De pennen worden door het gaatje getrokken. Het knopje zit dan aan de ene kant van het materiaal en de pennetjes aan de andere kant. De pennetjes worden aan de andere uit elkaar gebogen. Het voordeel is dat je het aan elkaar bevestigde materiaal eventueel nog ruimte kunt geven voor beweging, zoals bij de constructie van de bekende trekpoppetjes. Splitpennen worden ook veel gebruikt als beveiligingsstaafje, bijvoorbeeld om een moer aan schroefdraad vast te zetten. De splitpen wordt dan door het gat in de bout gestoken nadat de moer is vastgedraaid.

Voordelige splitpennen ook online bestellen

Bij Brico/Plan-it vind je een groot assortiment splitpennen voor de laagste prijs. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en hoeveelheden. Onze splitpennen van Sencys en Kobout staan garant voor de beste kwaliteit prijsverhouding. Je kunt onze splitpennen van Kobout nu eenvoudig online bestellen. Kijk ook eens voor andere ijzerwaren of bevestigingsmaterialen in ons assortiment en vul je gereedschapskist aan met de voordelige artikelen van Brico/Plan-it. Hulp nodig bij het vinden van het juiste materiaal? Vraag het onze medewerkers! Zij geven graag advies en helpen met plezier bij het maken van de beste keuze.