Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Inhoud
1 product

  Baseline 4-delig centerpunt set
  Baseline 4-delig centerpunt set
  Doorslag en centerpunten

   Doorslagen en centerpunten kopen bij Brico/Plan-it

   Het monteren of demonteren van stiften, bouten, pennen... was nooit eenvoudiger dan met de Brico/Plan-it doorslagen en centerpunten. Op deze pagina verzamelden wij dan ook de beste doorslagen en centenpunten aan de beste prijzen. Je kunt in een oogopslag kiezen uit ons volledig aanbod om dan in een en dezelfde moeite meteen je bestelling plaatsen. Zo handig is Brico/Plan-it online.

   De Brico/Plan-it doorslagen en centerpunten

   Ironside, Sencys en Stanley, dat zijn de topmerken die wij je op deze pagina aanbieden. Zo vind je hier doorslagen met centerpunten tussen 2 mm en 12 mm. Op alle Sencys producten krijg je zelfs een indrukwekkende garantie van tien jaar. Al je zorgen in een klap oplossen doe je ondertussen met de vierdelige set van deze gereputeerde fabrikant. De Sencys set bestaat uit doorslagen 2, 3, 4 en 5, allen gemaakt uit chroom vanadium staal. Ben je niet op zoek naar doorslagen, maar naar iets anders? Kijk dan eens bij ons gereedschap en installatiemateriaal. Bij het handgereedschap vind je daar onder andere al onze beitels, maar ook ander manueel werkmateriaal. Ben je specifiek op zoek naar drevels of centerponsen in plaats van centerpunten? Dan vind je die bij onze koudbeitels en drevels.

   Je Brico/Plan-it doorslagen en centerpunten kiezen

   Doorslagen worden gemaakt uit gereedschapsstaal en verschijnen in verschillende maten, al naargelang het pennengat dat ze moeten bewerken. Meestal is de punt vlak geslepen, maar er kan ook een cilindrische of conische pen voorzien worden. In dat geval spreekt men ook van een pendrijver, die stiften, scharnierpennen en bouten kan verwijderen (aangezien hij daarbij niet zal vastlopen in het gat). Een conische pen lijkt erg op een drevel en op een centerpons. Deze instrumenten worden dan ook vaak verward. Een doorslag heeft echter een vlakke punt, een drevel een holle punt en een centerpons een spitse punt. Heb je twijfels over je keuze van doorslag? Of denk je dat je misschien toch een centerpons of drevel nodig hebt in plaats van een doorslag (of omgekeerd)? Aarzel in deze gevallen nooit om onze deskundigen te raadplegen. Zij helpen je graag op weg.