Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Verf- en betonmixers

Verf- en betonmixers

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Vermogen (in Watt)

18 producten
Sorteren op:
i


Wesco betonmixer WS5517 1600W

Wesco betonmixer WS5517 1600W

Thuisbezorgd / Ophalen

149,

-
Xceed betonmixer EX122MR 1200W

Xceed betonmixer EX122MR 1200W

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

97,

99
Scheppach Mixer PM1200

Scheppach Mixer PM1200

Binnenkort verkrijgbaar

102,

31

Elektrische cementmixers en verfmengers via Brico/Plan-it bestellen

Heb je een flinke verfklus voor de boeg, of ga je aan de slag met cement of beton voor een vloertje of om een stoer betonnen aanrechtblad te maken, koop dan bij Brico/Plan-it een handige verf- en betonmixer die je veel zwaar mengwerk uit handen neemt. Met deze mixers kan je op eenvoudige wijze grote hoeveelheden verf of latex op kleur brengen of mengen met structuurkorrels, of je gebruikt ze om beton, stuc, specie of cement tot een egale klontvrije massa te mixen. Doordat deze mixers elektrisch worden aangedreven kan je ze op een continue snelheid laten draaien en gebeurt het mixen vrijwel spatvrij. Ook worden daardoor alle grondstoffen optimaal door elkaar gemengd wat een beter en vooral sterker resultaat geeft, en dat is vooral voor beton en cement van belang.

Goed mixen voor een optimaal resultaat in beton of verf

In ons assortiment kan je verf- en cementmixers kopen van onder andere Ferm en Hitachi. De snelheid van deze modellen is regelbaar en ze zijn allemaal uitgevoerd met een ergonomische tweehandsgreep waarmee je veel meer controle houdt over het mengproces en het zware mengwerk minder vermoeiend wordt. Bij het mengen van verf zal je merken dat ze de verf helemaal egaal op kleur krijgen en dat kan je eigenlijk niet met de hand bereiken. Maar optimale prestaties leveren deze verf- en betonmengers helemaal bij het mixen van beton, cement, specie of stuc. Als je niet zo veel beton of cement nodig hebt voor je klus, zijn de deze verf- en betonmixers ideaal, bijvoorbeeld voor het metselen van een klein muurtje of het storten van een fundering. Je doet de betonmix, mortel of cementspecie in een metselkuip en de betonmixer doet de rest. Zo krijg je een na het storten of aanbrengen van je beton of cement een supersterk resultaat. Dus maak het jezelf makkelijk!

Verf- en betonmixers bij Brico/Plan-it online goedkoop bestellen

Veel schilders, stukadoors en vakmannen in de bouw kunnen niet zonder een elektrische verf- of betonmenger; ze zijn handzaam, geven een enorme tijdwinst en met deze mixers kun je vertrouwen op een prima resultaat. Heb je toch een grotere klus voor ogen waar je meer beton, mortel of specie moet aanmaken? Kijk dan ook nog even in de collectie betonmolens. En voor kleinere verf- of cementprojecten is eventueel een aparte mix-haak voor in de boormachine een goed alternatief. Natuurlijk kan je onze beton- en verfmixers bekijken, testen en kopen in een van onzeBrico/Plan-it  filialen, maar we kunnen hem ook via een bestelling in onze webwinkel bij je thuis bezorgen zodat je snel aan de slag kunt gaan met je klusproject.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten