Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • De beste prijzen
 • Gewicht
 • Materiaal
 • Afmetingen
 • Volume
5 producten

Altrex voet voorzijde huishoudtrap 'Double Decker' - 2 stuks
15% korting
Altrex voet voorzijde huishoudtrap 'Double Decker' - 2 stuks
Ladderaccessoires
Altrex laddercaddy
15% korting
Altrex laddercaddy
Ladderaccessoires
Altrex achtervoet huishoudtrap 'Double Decker' - 2 stuks
15% korting
Altrex achtervoet huishoudtrap 'Double Decker' - 2 stuks
Ladderaccessoires
Brico card

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Set van 2 ladderklemsystemen safeclamp
41% korting
Set van 2 ladderklemsystemen safeclamp
Ladderaccessoires
Altrex ladderbordes 'All Round Atlantis'
15% korting
Altrex ladderbordes 'All Round Atlantis'
Ladderaccessoires

  Ladderaccessoires kopen bij Brico/Plan-It

  Is het hoog tijd om de ramen te zemen op de bovenverdieping van je huis, om de hoogste kozijnen of de dakranden te voorzien van een nieuwe laag verf, of om de bladeren uit de dakgoten te vissen? Dan ga je waarschijnlijk op een ladder werken. Zelfs voor mensen die geen hoogtevrees hebben, is dit een klus die wel wat extra aandacht vraagt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en ook de grootste waaghals werkt dus wat voorzichtiger als hij dit op enkele meters hoogte moet doen. Veilig werken op grote hoogte begint met een stevige en stabiele ladder. Brico/Plan-It heeft hierin een ruim assortiment met ladders in verschillende soorten en maten, zoals huishoudtrappen, telescopische ladders en vouwladders. In de winkels en op de website van Brico/Plan-It vind je bovendien allerhande ladderaccessoires, die het werken op dit hulpmiddel zowel gemakkelijker als veiliger maken. Zo is er een hele reeks aan trap-, of pootdoppen, veiligheidskappen en speciale voeten beschikbaar. Deze zorgen er allemaal voor dat de poten van je trap of ladder niet kunnen gaan schuiven. Ook vind je webbanden, linten en spreidbeveiliging om deze goed op zijn plaats te houden. Muurafstandhouders en gevelrollen maken het klussen op zeer grote hoogte ook gemakkelijker. Met een ladderbordes om comfortabeler te staan en een laddercaddy om gereedschappen op jouw hoogte bij de hand te houden, wordt het minder zwaar om voor langere tijd op een ladder te werken.

  Aan de slag met ladderaccessoires - wat heb je nog meer nodig?

  Ladderaccessoires maken het klussen op een ladder een stuk eenvoudiger, comfortabeler en natuurlijk veiliger. Er zijn echter nog meer hulpmiddelen die klussen op grote hoogte wat kunnen vergemakkelijken. Ga je werken op een hoogte boven de 4,2 meter, dan kun je bijvoorbeeld overwegen om gebruik te maken van een veiligheidslijn uit het assortiment van Brico/Plan-It. Denk ook aan een valdemper en een harnasgordel, als je echt veilig wilt werken. In de categorie lichaamsbescherming op de website van Brico/Plan-It vind je nog veel meer van zulke betrouwbare veiligheidshulpmiddelen.

  Aan de slag op de ladder met ladderaccessoires - enkele tips

  Ga je op de ladder werken? Bedenk dan van tevoren goed wat je hierbij nodig gaat hebben en zorg dat je het bij de hand hebt in een laddercaddy of gereedschapsgordel. Zo hoef je minder vaak op en neer te klimmen.