toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

De OSB3-panelen met afmetingen 244 x 59,5 cm (Oriented Strand Board), of panelen met smalle "gerichte" plaatjes, zorgen enerzijds voor een goede mechanische weerstand en ze zien er ook nog eens mooi uit. Behandel ze met kleurbeits om een van de huidige trends in interieurinrichting te volgen. De afwisseling van de stukjes hout, waaruit de panelen zijn samengesteld, maakt ze erg populair. U kan de panelen binnen en buiten gebruiken omdat de panelen vochtwerend zijn. Bovendien is deze plaat uitgerust met tand en groef aan vier kanten, wat voor extra stevigheid en stabiliteit zorgt.

Deze OSB is gemaakt van geselecteerd hout en bindmiddel. Het paneel heeft een dikte van 18 mm en is aan vier zijden voorzien van messing en groef zodat het gemakkelijk kan worden vergrendeld met andere panelen.

Deze OSB-panelen zijn op alle gebouwen toepasbaar. De spaanders zijn gebonden met een formaldehydevrije hars en de formaldehyde-emissie, beperkt tot natuurlijke emissies van massief hout (< 0,03 ppm).

Dit specifieke paneel is enkel bij Brico en niet bij BricoPlanit verkrijgbaar. U vindt OSB3 panelen in dezelfde vormen en maten op de website, die je wel in de Planit winkel kan gaan halen.

EAN: 8711283957326

Materiaal
OSB 3
Geschikt voor
Binnen (Vochtwerend)
Lengte
244,00 cm
Breedte
59,50 cm
Dikte
18,00 mm
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires